Sara Chen 2007 Foto: Jan Lindh

Levende klassisk og Bang&Olufsen samarbeider om intimkonserter.

Petter Andersen i Levende klassisk er glad for at samarbeidet med Bang&Olufsen gir resultater. Onsdag og torsdag gir den unge fiolinisten Sara Chen (16) konserter i Bang&Olufsens forretninger i Hegdehaugsveien og på Solli plass i Oslo.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Deretter følger konserter i Bergen, Haugesund, Kristiansand, Tønsberg og Sandefjord, og under intimkonsertene spiller Sara Chen verk av Johann Sebastian Bach, Nicolo Paganini, Fritz Kreisler og Johan Halvorsen.

Samarbeidet er basert på at det skal være til nytte for begge parter, fortelles det fra Levende klassisk. Bang & Olufsen får del i den kompetansen som finnes i Levende klassisk og i foreningens nettverk, mens Levende klassisk får støtte til sin konsertvirksomhet i Tønsberg-området.

I dette tilfellet har Levende klassisk formidlet kontakten mellom Sara Chen og Bang & Olufsen og har bistått med gjennomføringen av konsertene som skal skape oppmerksomhet rundt en ny serie med høyttalere.

Sara Chen har spilt fiolin siden hun var fem år, og i fjor gjorde hun det svært bra i Kjempesjansen. Hun har spilt mye sammen med faren Ting Zu Chen og søsteren Catharina Chen, som kom på annenplass i Kjempesjansen i 2003.

Stillinger

Pianostemmer / pianotekniker

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev