Forsvarets Musikkorps Vestlandet (Foto: Trine Løtvedt, www.FMKV.no)

Law vs Order

Forsvarets Musikkorps Vestlandet konserterer i kveld med The Raschér Saxophone Quartet. Blant annet blir det nypremiere på Glenn Erik Hauglands komposisjon ”Law vs Order”.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

”Law vs Order” ble urframført av Forsvarets Musikkorps Vestlandet for to år siden, men da i en mer fragmentert utgave, forteller komponisten i en pressemelding.
Nå har verket vokst til en nærmere 25 minutter lang sammenhangende konsert i 4 deler med tilhørende prolog og kadens. Stykket har også blitt fremført av kvartetten sammen med Düsseldorfer Symfoniker.
På programmet forøvrig står komposisjoner av Stig Nordhagen, Mathew Rosenblum og Warren Benson, for saksofonkvartett og korps og for ensemblene hver for seg.
Forsvarets Musikkorps Vestlandet ble kåret til årets utøver i Norsk Komponistforening, 2008. The Raschér Saxophone Quartet er en internasjonal anerkjent saksofonkvartett som har spesialisert seg på samtidsmusikk.
Konserten finner sted onsdag 18. mars 19:30 i Logen teater, Bergen. Mer informasjon finner du hos FMKV eller på komponistens hjemmesider.
Dette ifølge en pressemelding.

Stillinger

Dirigent – hovedkorps

Hosle og Bekkestua skolekorps i Bærum

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev