anja-nylund-hagen-300

Oslo Jazzfestival i bilder: Del 2

Oslo Jazzfestival, som pågikk hele forrige uke, ga publikum mulighet til å møte mange storheter og overraskelser rundtom på hovedstadens scener. Fotograf Ann Iren Ødeby var til stede med kameraet, og Ballade kan idag presentere hennes andre fotografiske rapport fra festivalen, som denne gangen byr på bilder av blant andre Solveig Slettahjell, Burglar Ballads, Koo-Koo, Pumix og The Core.

Kalender

Kim, alle klokker

06/12/2020 Kl. 18.00

Oslo

Kreativt Mandagsmøte

07/12/2020 Kl. 14.00

Vestland

Cikada – Ultima 2020

19/09/2929 Kl. 16.00

Oslo

Av Ann Iren ØdebyKoo-Koo, Oslo Jazzfestival 2004 (Foto: Ann Iren Ødeby) (500x351)

Svensk-Norske Koo-Koo spilte på Oslo jazzfestival på onsdag. De deltok på festivalens Showcase på Blå – lyden av ny jazz. Bandet oppsto på Fridhems Folkhøgskola i Sverige for et par år siden. Bandet ledes av den norske saksofonisten Kristin Andresen, på sang ser vi her svenske Sofia Jernberg.

Sjur Miljeteig, Oslo Jazzfestival 2004 (Foto: Ann Iren Ødeby) (500x332)

Sjur Miljeteig og Peder Kjellsby fremførte prosjektet Burglar Ballads for første gang på Blå på onsdag. Miljeteig og Kjellsby bor og jobber til daglig i Sverige.

Solveig Slettahjell, Oslo Jazzfestival 2004 (Foto: Ann Iren Ødeby) (500x327)

Solveig Slettahjell var med og fremførte det flotte verket, Burglar Ballads på Blå onsdag kveld. Hun deltar også på noen spor på platen. I løpet av festivalsommeren har hun spilt en rekke konserter med sitt eget band, Slow Motion Quintet. Under Oslo Jazzfestival deltok hun, foruten konserten på tirsdag med dette bandet, også på Miljeteig og Kjellsbys prosjekt.
s

Kjetil Møster, Oslo Jazzfestival 2004 (Foto: Ann Iren Ødeby) (500x332)

Saksofonisten Kjetil Møster er alltid like intenst tilstede når han spiller konsert. Her ser vi han fra konserten med The Core på Herr Nilsen på onsdag, hvor også den svenske saksofonisten Per Texas Johansson deltok.

Pumix, Oslo Jazzfestival 2004 (Foto: Ann Iren Ødeby) (500x346)

På torsdag spilte bandet Pumix på utescenen på Blå. De har spilt sammen i ett år og ble dannet på Norsk jazzforums sommerkurs i fjor. Her er bassist Fredrik Gundersen og gitarist Stephan Meidell i aksjon.

John Pål Inderberg, Alex Riel, Bjørn Alterhaug og Nils Olav Johansen, Oslo Jazzfestival 2004 (Foto: Ann Iren Ødeby) (500x278)

John Pål Inderberg, Alex Riel og Bjørn Alterhaug spilte med gitarist Nils Olav Johansen på Scene West Victoria torsdag kveld. En konsert med løs snipp og enkel pedagogikk fremført av Inderberg til publikums forlystelse.

John Pål Inderberg, Oslo Jazzfestival 2004 (Foto: Ann Iren Ødeby) (500x353)

Saksofonist John Pål Inderberg arbeider til daglig på Jazzlinja i Trondheim som for øvrig feirer 25-årsjubileum i år.

Nils Olav Johansen, Oslo Jazzfestival 2004 (Foto: Ann Iren Ødeby) (500x347)

Nils Olav Johansen gjestet Inderberg, Riel, Alterhaug, og var en god erstatning for Lee Konitz, som dessverre måtte melde forfall.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Teknisk koordinator

Carte Blanche

Prosjekt-/ medlemsansvarlig

Musikkforleggerne

Førsteamanuensis i musikkteori

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis II i obo og engelsk horn

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis II i eufonium

Norges musikkhøgskole (NMH)

Festivalprodusent

Oslo Jazzfestival

Kulturskolelærer pianist/ pianolærer

Lillehammer kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev