Jazzin' Babies

Gamla åpner høstsesongen med Jazzin´ Babies

Jazzin’ Babies skal åpne høstsesongen på Gamla i Oslo, torsdag 4. september. På scenen stiller også Strindens Promenade Orchestra – et ti manns amatørband fra Trondheim med røtter i NTH-miljøet. Det er Gamla New Orleans Workshop Jazzclub som på denne måten starter sin høstsesong med torsdagsjazz. – Sjelden har vi sett et band bli så bra på så kort tid, sier John Trehjørningen, lederen i jazzklubben, om det syv mann sterke Jazzin’ Babies.

Kalender

Crashkurs i Symfonisk Lytting

21/09/2020 Kl. 18.00

Vestland

Chansons Internationales

22/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Romantikk og Revolusjon

22/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Romantikk og Revolusjon

22/09/2020 Kl. 21:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Jazzin’ Babies består av Lars Frank (klarinett/sax), Erik Eilerstsen (trompet), Kjetil Lønborg Jensen (trommer), Torbjørn Kristiansen (banjo), Gjermund Kristiansen (bass), Torgeir Koppang (piano) og Kristoffer Kompen (trombone) – alle unge musikere som med stor entusiasme har kastet seg over New Orleans-jazzen.

— Sjelden har vi sett et band bli så gode på så kort tid, sier John Trehjørningen, lederen i jazzklubben som stadig holder hus på Stortorvets Gjæstgiveri.

På lørdager spilles det jazz i cafeen, midt på dagen; og på torsdagskveldene er det på Gamla det skjer, med inngang fra Møllergata.

— Under årets jazzfestival høstet Jazzin’ Babies rungende applaus for sin tolkning av denne svingende jazzmusikken fra 20/30-tallet, og når vi vet hvor dyktige de er i sin sjanger, blir vi ikke overrasket om det blir stinn brakke denne kvelden, sier en begeistret Trehjørningen, som ellers sier seg meget fornøyd med høstens program.

– Vi går inn i en høstsesong med utrolig mange gode band-navn på programmet. Det blir torsdagskvelder med Magnolia Jazzband, Caledonia, Ophelia Ragtime Orchestra, Stokstad/Jensen, Dr. Bekken, Odeon, Christiania 12 og Root Bag Swingsters fra Sverige, bare for å nevne noen av trekkplastrene for høsten.

Det er lang tradisjon for at medlemmer kommer inn for betydelig redusert pris, og slik blir det også kommende torsdag.

— Men du kan tegne deg som medlem i døra, så får du en meget rimelig, smakfull og morsom helaften denne kvelden, forsikrer lederen på New Orleans Workshop Jazzclub.

Alt lørdag 6.september klokken 13 blir det mer jazz på Stortorvets Gjæstgiveri. Da er det duket for Christiania 12, som omtales som et mini-storband som spiller i ekte 30-tallsstil. Orkesteret ble etablert i 1992 på klubbens initiativ, og samler de beste musikerne fra ulike jazzband. Her er det for øvrig også gratis entre.

Stillinger

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Kantor

Ulstein kyrkjelege fellesråd

Direktør kultur og folkehelse

Trøndelag fylkeskommune

Seksjonssjef Den kulturelle skolesekken

Innlandet fylkeskommune Kultur

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev