Konsert med Safario under Bylarm 2019 (Foto: Agri Soltan)

Neste års Bylarm utsatt til høsten 2021

Smittesituasjonen for ustabil til å kunne gjennomføre bransjefestivalen i mars.

Kalender

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

05/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

08/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

19/08/2021 Kl. 18.00

Oslo

Bransjefestivalen, møteplassen og visningsarenaen Bylarm skulle etter planen arrangeres for 24. gang i begynnelsen av mars 2021. I formiddag kom meldingen om at arrangørene velger å utsette til høsten 2021, nærmere bestemt 30. september til 2. oktober.

– Hvordan og hvorfor har dere kommet til denne beslutningen allerede nå?
– Vi fattet beslutningen etter å ha jobbet med festivalen noen måneder samtidig som smittesituasjonen har fortsatt å være ustabil, forklarer presseansvarlig i Bylarm, Erik Egenes, i en e-post til Ballade.
– Det er basert på vår egen vurdering av situasjonen etter hvert som mars måned nærmet seg. Det ble for mange usikkerhetsmomenter til at vi kunne fortsette å jobbe konkret med festivalplanlegging uten å risikere at alt til slutt endte opp som et luftslott. Det er en veldig lei avgjørelse, men vi tror at utsettelsen er til det beste for festivalen, for samarbeidspartnerne våre og norsk bransje.

– Vi gledet oss stort til en festivalhelg som yret med musikk for landets musikkelskere, og sårt tiltrengt faglig påfyll for en bransje i krise. Samtidig innså vi mer og mer at det ville bli umulig å lage Bylarm i mars uten å gå på akkord med kjernen i hva festivalen skal være: en møteplass fylt med musikkglede og kunnskap. Vi tror, og håper, at et Bylarm på høsten 2021 vil være en mer fullverdig opplevelse, sier Egenes.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev