Skjermbilde fra nettsamtale mellom Miriam Nabunya, håndballspiller og mental trener Anja Hammerseng-Edin og publikum (Foto: Guro Kleveland)

Vil inspirere og motivere i musikkbransjen under koronakrisen

Facebookgruppen Undercover Leverandører Av Glede setter menneskene bak kultur-Norge i fokus.

Kalender

Glogerfestspillene: Klassisk fra dA til nÅ

28/01/2022 Kl. 18:00

Viken

Glogerfestspillene: Festkonsert

28/01/2022 Kl. 20:00

Viken

Glogerfestspillene: Med egne ord

28/01/2022 Kl. 09:30

Viken

Glogerfestspillene: Vox Humana

29/01/2022 Kl. 17:00

Viken

Det er konsulent, produsent og prosjektleder Miriam Nabunya og hennes Nabunya AS som står bak initiativet UC:LAG – Undercover Leverandører Av Glede. Hun kaller det et solidaritetsinitiativ, med egne programposter som vises på Facebook og Instagram. 

– Vårt eneste mål med dette initiativet er å kunne pleie, glede, inspirere og motivere våre kolleger i kultur- og eventbransjen som ikke er kunstnere, men økosystemet bak kulissene, forteller Nabunya til Ballade.
– Det gjelder arrangører, teknisk besetning (lyd- og lysteknikere), managements, bookingfirmaer, produsenter, prosjektledere, managere og andre frilansere som aldri står i rampelyset. I Undercover Leverandører Av Glede står menneskene bak kultur-Norge i fokus!

UC:LAG – Undercover Leverandører Av Glede er en Facebookgruppe for medlemmer, og de som jobber bak scenen og bak hele landets arrangements- og kulturliv er i målgruppa.
Gruppen er ennå ikke så stor, men det er vi ikke urolige for, forteller Miriam Nabunya. – Det viktige er at den er målgruppeorientert, og at våre kolleger som også sliter enormt i dissa dager behøver eller fortjener å være på mottakersiden. Nøkkelordene bak dette initiativet er fellesskap, mentalt påfyll, heia-kultur og relasjonsbygging, sier hun. 

Onsdag 8. april startet initiativet med sine onsdagslive-sesjoner. Først ut var håndballspiller og mental trener Anja Hammerseng-Edin, som snakket med Nabunya om å ta eierskap til eget sinn, om å skape struktur i en annerledes hverdag og om ulike verktøy å bruke. Publikum sendte inn spørsmål til Edin-Hammerseng via chatfunksjonen.

Helt til slutt i samtalen kom Hammerseng-Edin med en oppfordring – eller utfordring, som hun kalte det – til alle:
– Jeg har lyst til å utfordre alle til å ta fram telefonen sin, skriv en melding eller snap eller et eller annet til et menneske du er glad for at finnes, fortell hvorfor, og send den avgårde – og gjør det gjerne nå. Den kraften det er, å kunne glede noen andre, det gir energi, og det trenger vi nå. Det gir også energi til den som mottar. Så send den meldinga, fortell hvorfor du setter pris på akkurat det mennesket. Jeg har lyst til å avslutte med det; ta vare på flokken din, vis at du bryr deg, og ta vare på deg selv, sa håndballspilleren med suksess som mental trener gjennom bøker, foredrag og firmaet Fearless Mind.

Initiativet UC:LAG – Undercover Leverandører Av Glede har også laget en informasjonsvideo:

 

 

Her er programmet for påskeuken og de nærmeste par ukene:
1. UC:LAG morgenhilsen med Miriam Nabunya kl. 8:30 (man.- fre.):
Som kollegaen din ved kaffemaskinen, med aktuelle ikke-koronasaker og konkurranser.

2. Onsdagslive kl. 15:00
UC:LAG live i Facebookgruppen med spesialister målgruppen kan stille spørsmål til – om utvikling og inspirasjon, og hjelp til å skifte fokus «i vår nye hverdag som isolerte undercover leverandører av glede».

3. UC:LAG Afterwork kl. 16:00 – 18:00 (annenhver fredag)
DJ-musikk, quiz, konkurranser eller bare virtuelt samvær etter arbeidstid, på tvers av kulturbransjen, på tvers av landet.

Fredag 10.april kommer DJ B.Maloney, en Oslobasert DJ med røtter fra «down under». Hun har spilt på klubber rundt om i Norge, men også i New York, London, Jönköping, Melbourne og Helsinki. Hun er kjent for mikseferdighetene sine, og blander gamle klassikere med de nyeste, ukjente låtene for å holde stuegulvet ditt varmt.

4. UC:LAG Unplugged 20:00 (annenhver lørdag)
Konsertserie med artister som ønsker å gi tilbake til skaperne av glede med all verdens type musikk til glede for alle. Alt disse artister ønsker er en ting, det er å kunne dele noen vakre toner og skape feststeming på lørdagskvelden for alle landets Undercover Leverandører Av Glede.
Strømmes live i Facebook-gruppa.

Lørdag 18.april kommer Cathrin, se og lytt til hennes to siste musikkvideoer i Ballade video her (video med låta «Kite») og her (video med låta «Survive»).

Stemmen til Cathrin kjenner du garantert igjen fra tv, radio eller film. Gjennom en lang karriere som skuespiller, programleder og journalist har hun hele tiden formidlet andres tekster og stemninger. På sensommeren 2019 tok hun endelig mot til seg og fulgte musikkdrømmen. Om låta «Kite sier det britiske musikkmagasinet Scandipop.co.uk dette: Excellent…delightfully kitsch electropop that goes from showcasing bubbly synths to dramatic piano.

Stillinger

Produsent

Foreningen Oslo Sinfonietta og Cikada

Produsent / Arrangementssjef

Grieg in Bergen Int Festival

Musikkfaglig medarbeider

Musikk I Skolen

Festivalsjef/ kunstnerisk leder

Riddu Riddu Festivála

Universitetslektor i gehørtrening

Norges musikkhøgskole (NMH)

Country Manager

Musikkundervisning Norge AS

PR & Markedsansvarlig

Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene

Solo OBO Bodø

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this