pixel

Rockumentar fra By:Larm

Etter årets By:Larm LIVE kan en håndfull heldige band bli gjenstand for et helt års fokus fra riksdekkende media, om TV- og videoproduksjonsselskapet Fabelkaktiv på Hamar får det slik de håper. Prosjektet går under arbeidstittelen «Morgendagens popstjerner.»

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

— Vi har solgt inn ideen til ledelsen i Fabelkaktiv, forteller prosjektleder Erik Fagereng, som til daglig jobber med produksjonen av den populære barneserien ”Kykelikokos”. – Vi drar nå til By:Larm for å se nærmere på et titalls band, og skal deretter skjære utvalget ned til tre – fire, som vi så håper å følge utviklingen til gjennom et helt år. Det er et ambisiøst prosjekt, der vi skal være med på både hverdag og fest, oppturer og nedturer.

Fagereng forteller at det har vært naturlig å legge startskuddet for prosjektet til By:Larm.

— Det er her nye band får vist seg frem for bransjen, selskaper og journalister. Og det skjer så mye spennende i norsk musikk nå, som vi gjerne vil være med på å dokumentere. Jeg ser for meg at dette kan bli et perfekt opplegg for f.eks. NRK 2.

De gruppene og artistene som Fabelaktiv har spesielt i kikerten før de reiser til Tromsø, er Gorgeous, Sister Sinister, Ram-Zet, Dosertanker, St. Thomas, Tennis, Delaware, Cinnamoon, Englebarn, X:Machina, Icon Of Coil og Magicka.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.