Korona. Illustrasjonsbilde

Kulturrådet om koronasituasjonen: Kommer ikke til å kreve tilbake midler

Kulturrådet har i ettermiddag gått ut med informasjon til tilskuddsmottakere som er rammet av avlysninger i forbindelse med koronautbruddet.

Kalender

Chansons Internationales

22/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Romantikk og Revolusjon

22/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Romantikk og Revolusjon

22/09/2020 Kl. 21:00

Oslo

Klassisk i Ballsalen

23/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Folkehelsetilsynet og Helsedirektoratet anbefaler å utsette eller avlyse arrangementer med mer enn 500 deltakere på grunn av koronaviruset. Kulturrådet kommer ikke til å kreve tilbake midler som er brukt til å planlegge arrangementer som nå blir avlyst som følge av koronaviruset. Dette vil gjelde ut april eller fram til myndighetene eventuelt kommer med nye anbefalinger, melder Norsk kulturråd på sine nettsider i ettermiddag.

Om avlysninger av arrangementer eller prosjekter skriver Kulturrådet at de ikke kommer til å kreve tilbake midler som er brukt til å planlegge arrangementer som nå blir avlyst som følge av anbefalinger gitt myndighetene knyttet til håndtering av situasjonen rundt koronaviruset. «Dersom du har fått tilskudd fra Kulturrådet og er rammet av omstendigheter rundt koronaviruset skal dette oppgis i rapport og regnskap som leveres på vanlig måte. Ved avlysning trenger du ikke gi beskjed om dette til Kulturrådet før rapporten skal sendes,» skriver de videre.

Om utsettelser av arrangementer eller prosjekter som følge av koronaviruset, melder Kulturrådet at de vil innvilge utsettelser. Kulturrådet trenger imidlertid informasjon fra tilskuddsmottakerne om at arrangementet eller prosjektet utsettes, og ber tilskuddsmottakerne sende e-post med tentativ ny gjennomføringsperiode til post@kulturradet.no.

Videre melder Kulturrådet at de følger situasjonen nøye, og at i løpet av de nærmeste dagene vil informere om eventuelle endringer for tilskuddsmottakere som er rammet av omstendigheter rundt koronaviruset. De ber alle som har spørsmål om å følge med på Kulturrådets nettsider og sosiale medie-sider.

Stillinger

Markedskoordinator

Det Norske Blåseensemble (DNBE)

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Kantor

Ulstein kyrkjelege fellesråd

Direktør kultur og folkehelse

Trøndelag fylkeskommune

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev