Fra produksjonen islands av Emma Portner (Foto: Jörg Wiesner / Den Norske Opera & Ballett)

Den Norske Opera & Ballett stengt fram til påske

Programendringer hos Operaen på grunn av korona.

Kalender

Cikada RBK + EAU

23/10/2020 Kl. 18:30

Oslo

Ivan Mazuze Band

24/10/2020 Kl. 19:00

Viken

Kampenjazz: Skarbø Skulekorps

25/10/2020 Kl. 20:00

Viken

OPPDATERING:
Noen timer etter at denne meldingen ble publisert meldte Den Norske Opera & Ballett på sine nettsider at de vil holde stengt fram til påske:
Vi avlyser alle forestillinger, konserter og andre publikumsaktiviteter til og med 5. april. Dette inkluderer også foajeen og all servering. Vi beklager de ulempene dette medfører. Vi kontakter publikum på de berørte arrangementene så raskt som mulig om deres billettkjøp.

 

«Vi må dessverre gjøre endringer i programmet på Operaen den nærmeste tiden, basert på Folkehelseinstituttets anbefalinger,» skriver Operaen på sine hjemmesider.

Forestillingen Mesteraften x 12 ble i går, tirsdag 10. mars, avlyst etter at Folkehelseinstituttet anbefalte å avlyse alle arrangementer med mer enn 500 publikummere. Det er per nå ikke mulig å kjøpe billett til noen av oppsetningene til denne forestillingen, fra og med i dag til og med 1. april.

Den Norske Opera & Ballett ber publikum følge med på forestillingssidene og Facebook for oppdateringer om den enkelte forestilling, og sier de vil kontakte de som har kjøpt billett hvis det blir endringer. Se Operaens hjemmesider for ytterligere informasjon om refusjon av billetter.

Den Norske Opera & Ballett skriver også at de beklager til alle som får endret planene om å gå i Operaen, men håper på forståelse for tiltaket.

Stillinger

Førsteamanuensis i musikkvitenskap

NTNU – Institutt for musikk

Kulturhusleiar

Sogndal kulturhus

Salgs- og publikumsansvarlig

Arktisk Filharmoni

Fagansvarlig

Norsk jazzforum

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev