Fra produksjonen islands av Emma Portner (Foto: Jörg Wiesner / Den Norske Opera & Ballett)

Den Norske Opera & Ballett stengt fram til påske

Programendringer hos Operaen på grunn av korona.

Kalender

OPPDATERING:
Noen timer etter at denne meldingen ble publisert meldte Den Norske Opera & Ballett på sine nettsider at de vil holde stengt fram til påske:
Vi avlyser alle forestillinger, konserter og andre publikumsaktiviteter til og med 5. april. Dette inkluderer også foajeen og all servering. Vi beklager de ulempene dette medfører. Vi kontakter publikum på de berørte arrangementene så raskt som mulig om deres billettkjøp.

 

«Vi må dessverre gjøre endringer i programmet på Operaen den nærmeste tiden, basert på Folkehelseinstituttets anbefalinger,» skriver Operaen på sine hjemmesider.

Forestillingen Mesteraften x 12 ble i går, tirsdag 10. mars, avlyst etter at Folkehelseinstituttet anbefalte å avlyse alle arrangementer med mer enn 500 publikummere. Det er per nå ikke mulig å kjøpe billett til noen av oppsetningene til denne forestillingen, fra og med i dag til og med 1. april.

Den Norske Opera & Ballett ber publikum følge med på forestillingssidene og Facebook for oppdateringer om den enkelte forestilling, og sier de vil kontakte de som har kjøpt billett hvis det blir endringer. Se Operaens hjemmesider for ytterligere informasjon om refusjon av billetter.

Den Norske Opera & Ballett skriver også at de beklager til alle som får endret planene om å gå i Operaen, men håper på forståelse for tiltaket.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev