Zomba-logo

Kenneth Ruiz-Davila til topps i Zomba

Zomba Records (Scandinavia) AB har stokket om på lederkabalen sin. Kenneth Ruiz-Davila, som hittil har vært sjef for Zomba Records Norge, er nå forfremmet til direktør for hele Skandinavia-avdelingen. Samtidig går han også inn i stillingen som direktør for Zomba Records Sverige.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Kenneth Ruiz-Davila vil dermed rapprortere direkte til Bert Meyer, som er den regionale visepresidenten for Zomba Records Europa. Han vil dessuten samarbeide tett med Zombas internasjonale markedsstrateger i London.

Zomba Records etablerte seg i det skandinaviske markedet i 1997, og har oppnådd store listesuksesser med artister som Backstreet Boys, Britney Spears og *NSync.

Ruiz-Davila ble Marketing Manager for Zomba Records Norge i 2000. Han hadde før det ansvaret for EMIs TV-markedsføring, og har også jobbet høyt oppe i Levi Strauss Norge.

Ruiz-Davila flytter nå til Zomba Records’ kontorer i Stockholm. I tillegg til den daglige driften av hovedkontoret i Sverige, vil arbeidsområdene også omfatte markedsstrategier i både Norge og Danmark, samt lisensavtalen Zomba har med EMI i Finland.

Kenneth Ruiz-Davila sier selv i forbindelse med utnevnelsen: – Jeg gleder meg over denne sjansen til å arbeide med den svenske staben – og hele det skandinaviske markedet. Med den stå på-viljen som også preger våre markedsavdelinger i Norge og Danmark, ser jeg frem til å jobbe for økt vekst for alle Zomba-labelene i Skandinavia.
Bert Meyer, Regional Vice President of Zomba Europe, says: «Scandinavia is a very important market for us – especially for our pop and rock repertoire. Kenneth’s appointment as managing director reflects this. We believe he has all of the qualities needed to fully capitalise on this significant restructuring."

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.