Waterfall

Godt første halvår for Waterfall-gruppen.

Selskapsgruppen Waterfall, som består av Waterfall Records AS, Waterfall Music AS og Waterfall Production AS, har allerede så langt i 2009 hatt sitt beste år noensinne.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

I begynnelsen av året undertegnet plateselskapet Waterfall Records en betydelig lisensieringsavtale med det amerikanske Universal-selskapet Island DefJam for rettigheter til den norske artisten Ida Maria. Ida Maria gjør det godt i USA og slapp denne uken en ny single i form av en duett med punkrock-legenden Iggy Pop.
Det har også vært stor aktivitet i musikkforlaget Waterfall Music. I mai signerte selskapet en internasjonal co-publishing avtale med Sony/ATV Music Publishing. Avtalen gir Waterfall Music stor frihet og betydelige ressurser til videre utvikling av norske talenter.
Waterfall Music har nylig solgt deler av sine forlagsrettigheter i låtskriver Ina Wroldsen, til det engelske selskapet P&P Songs Ltd. Salget har tilført Waterfall betydelige midler.
— Vi føler oss kraftig privilegert og er i en veldig fin posisjon i en bransje der mange møter mye motbakke for tiden, sier Waterfalls grunnlegger, Kai Robøle, i en pressemelding.

Stillinger

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev