Gruppebilde av NOMEX 20 under 30 på Bylarm i 2020 (Foto: Helge Brekke)

Årets musikkbransjetalenter – åpent for nominasjoner

Rekruttering av unge talenter til musikkbransjen er viktigere enn noen gang, og også i år gjennomføres kåringen av årets nordiske musikkbransjetalenter. Fra 14. april er nominasjonen åpen.

Kalender

Flagstad – The Opera VERDENSPREMIERE

11/06/2021 Kl. 18:00

Innlandet

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Judith Hill

15/10/2021 Kl. 19:00

Viken

– Med COVID-19-pandemien har vi sett at rekruttering av unge talenter til musikkbransjen er viktigere enn noen gang. Vi har opplevd at vi jobber i en skjør bransje, og det er viktig å vise den nye generasjonen ledere, labels, agenter, festivaler og så videre at musikkbransjen er en trygg og givende bransje å jobbe i og velge som en karrierevei, skriver Music Norway om kåringen «Nordic Music Biz Top 20 Under 30».

14. april åpnes det for nominasjoner av kandidater fra nordisk musikkbransje til prisen, som samarbeidsorganisasjonen for de nordiske eksportkontorene, NOMEX, arrangerer for fjerde året på rad. Kandidatene skal bidra til å sette musikk fra Norden på det internasjonale kartet, og bidra til å sørge for at nordiske artister har dyktige mennesker rundt seg som kan passe på deres interesser i fremtiden.

For å kvalifisere må kandidatene jobbe i et nordisk musikk- eller underholdningsselskap, eller kulturorganisasjon med tette bånd til musikkbransjen, melder Music Norway, og oppfordrer publikum til å nominere en kollega, ansatt, forretningspartner eller en de kjenner til som har satt spor i bransjen i 2020 – og som ikke er eldre enn at hen fylte 30 i 2020. «Nordic Music Biz Top 20 Under 30» forplikter seg også til å ha en kjønnsbalanse på 50/50 og gjenspeile et betydelig kulturmangfold.

Vinnerne blir presentert og feiret under en prisutdeling 30. september 2021, under Bylarm-festivalen i Oslo.

En av fjorårets vinnere var Agnes Kristiansen, leder for nasjonalt repertoar hos Sony Music Norge:
– Å bli valgt som en av «Nordic Music Biz 20 Under 30» var en stor ære. På grunn av det har jeg nå et nytt nordisk nettverk av smarte, innovative og inspirerende «kolleger». Jeg ser frem til å fortsette å dele erfaringer, utfordringer og ideer over landegrensene, og jeg er takknemlig for at denne prisen tilrettelegger for og oppmuntrer til det, forteller hun til Music Norway.

Her kan du legge inn dine nominasjoner, og her finner du mer informasjon om kåringen.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Videoprodusent

Den Norske Opera & Ballett

Solo SLAGVERK m/pl.til pauker

Arktisk Filharmoni

Prosjektleder

Kulturkollektiv Bodø

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens for Artists

Hovedinstrumentlærer trompet

Musikk på Majorstuen skole/ Musikkskolen Barratt Due

Hovedinstrumentlærer tuba

Musikk på Majorstuen skole/ Musikkskolen Barratt Due

Samspill/ interpretasjon klaver

Musikk på Majorstuen skole/ Musikkskolen Barratt Due

Leder for strykeorkester aldersgruppen 8-12

Musikk på Majorstuen skole/ Musikkskolen Barratt Due

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev