De 20 nordiske vinnerne av 20 under 30 2019 (Foto: NOMEX)

Bli med på å nominere bransjetalenter

Skal kåre nøkkelpersoner til å være med på å forme musikkbransjen framover.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

NOMEX, samarbeidsorganisasjonen for de nordiske eksportkontorene, er igjen på jakt etter de 20 bransjepersonene under 30 år som setter musikk fra Norden på det internasjonale kartet.

«Nordic Music Biz 20 under 30» kalles tiltaket, som handler om å finne unge nøkkelpersoner som vil være med å forme bransjen i årene fremover. For å kvalifisere må kandidatene jobbe i et nordisk musikk- eller underholdningsselskap, eller kulturorganisasjon med tette bånd til musikkbransjen. Kandidater som blir 30 i 2020 er kvalifisert.

«Alle kjenner til Alan Walker, Zara Larsson, Sigur Rós, Mø, Alma, Stargate og Max Martin. De siste årene har Norden fostret talent og internasjonale stjerner som få kunne sett for seg for bare få år siden. Artister, låtskrivere og produsenter fra Norden dominerer hitlister over hele verden og stadig blir nye talent dyrket frem i Norden og omfavnet av et globalt publikum. En vital del av del av oppblomstringen av disse artistene er teamene rundt artistene og for andre gang presenterer vi de unge, nye stemmene i bransjen som tar med seg andre perspektiver, ideer og businessmodeller inn i den nordiske musikkbransjen», skriver Music Norway om prosjektet.

Listen blir annonsert tidlig i februar, og presentert på Bylarm i Oslo senere samme måned.

12. januar er fristen for å melde inn kandidater, og her kan du melde inn aktuelle personer og finne mer informasjon om prosjektet.

LES OGSÅ: De nordiske bransjetalentene 2019 er valgt ut

Stillinger

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Festivaldirektør

Nordland Musikkfestuke

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev