Frist
10/01/2021

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Stillingstype
Privat
Organisasjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Creo er Norges største og viktigste kunstnerorganisasjon for utøvende kunstnere, pedagoger og andre yrkesutøvere og studenter innen kunst- og kulturfeltet. Vi arbeider for gode lønns- og arbeidsvilkår for medlemmene, gode rammevilkår for kunst- og kulturfeltet, og ikke minst kunsten og kulturens naturlige og viktige plass i samfunnet. Vi er i jevn vekst og omfatter stadig flere nye medlemmer og grupper som stiller nye krav til organisasjonen. Creo teller i dag mer enn 9500 medlemmer.Kalender

Opera for barna: Mozart som barn

23/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

25/05/2024 Kl. 19:00

Oslo

New York? New York?! Here we go again

25/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Ansvarlig redaktør

Creo – forbundet for kunst og kultur

Creo er Norges største og viktigste kunstnerorganisasjon. Vi arbeider for økt forståelse for kunstnernes betydning i samfunnet, blant annet gjennom politisk påvirkning og opplysningsarbeid om faglige, kulturpolitiske og kunstneriske emner. Vi skal alltid være synlig i saker som angår våre medlemmer og være en tydelig politisk stemme i saker som angår kunstnere og kulturarbeidere.

Creo har de siste årene vært gjennom betydelige endringer med sterk utvikling og vekst. Vi jobber kontinuerlig for å befeste og videreutvikle vår posisjon som den ledende fag- og interesseorganisasjonen innenfor kulturfeltet.

Kommunikasjon med våre medlemmer er en prioritet for Creo. Derfor satser vi nå på videreutvikling av våre digitale kanaler og søker en ansvarlig redaktør for Creos digitale medlemspublikasjon, i dag kalt Musikkultur.

Hvis du brenner for kunst og kultur, og å lage det beste redaksjonelle innholdet for Creos medlemmer, er denne jobben for deg!

 

Ansvar og kvalifikasjoner

Vi søker skrivende redaktør med erfaring fra, eller god kjennskap til kultursektoren.

Du må ha øye for nyheter og saker som er viktig for Creos medlemmer. Du må ha innsikt og evne til å favne bredden i norsk kulturliv, og bidra til at vi som organisasjon setter agendaen i kulturdebatten. Som redaktør i Musikkultur er du ansvarlig for redaksjonell strategi, retning og prioriteringer, og du må også være fortrolig med Creos ambisjoner og verdier. Du må tilrettelegge for vekst, og sikre relevans og kvalitet i alt redaksjonelt innhold som publiseres på tvers av Musikkulturs plattformer.

Musikkultur er underlagt Redaktørplakaten og Vær varsom plakaten, og redaktør sammen med Creos ledelse er ansvarlig for at disse etterleves.

Du må ha relevant utdanning og solid erfaring fra utvikling og drift av digitale, redaksjonelle kanaler, inkludert sosiale medier og annonserings- og analyseverktøy. God digital forståelse, og kunnskap om hvilke utviklingstrekk som driver journalistikk og publiseringsstrategi i vår tid er en selvfølge.

Du bør ha lang erfaring med å produsere, bearbeide og publisere tekst, samt meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

 

Personlige egenskaper

Som person er du positiv, strukturert og løsningsorientert, samt opptatt av å sikre relevans og kvalitet i alt innhold som publiseres. Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper og ønsker å sikre god dialog med Creos ledelse og administrasjon. Du er utviklingsorientert, nysgjerrig og har god arbeidskapasitet. Du evner å sette deg inn i medlemmenes situasjon og er aktivt engasjert i å bidra til videreutviklingen av Musikkulturs kommunikasjonsflater.

 

Vi tilbyr

En spennende mulighet som ansvarlig redaktør i Musikkultur, medlemspublikasjonen til Norges største kunstner- og kulturorganisasjon. Som redaktør i en digital medlemspublikasjon under utvikling, får du selv muligheten til å delta i en prosess som legger premisset for publikasjonens uttrykk i fremtiden.

Du ansettes fast i 100% stilling.

Du vil få konkurransedyktige betingelser, fleksitid og gunstige pensjons- og forsikringsavtaler. Stillingen gir mulighet for stor faglig og personlig utvikling i et levende og lærende arbeidsmiljø der vi setter samarbeid høyt.

 

Kontakt
Kontakt gjerne daglig leder Christine Rokkedal hvis du har spørsmål om stillingen. E-post til cr@creokultur.no.

Frist
10/01/2021

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Stillingstype
Privat
Organisasjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Creo er Norges største og viktigste kunstnerorganisasjon for utøvende kunstnere, pedagoger og andre yrkesutøvere og studenter innen kunst- og kulturfeltet. Vi arbeider for gode lønns- og arbeidsvilkår for medlemmene, gode rammevilkår for kunst- og kulturfeltet, og ikke minst kunsten og kulturens naturlige og viktige plass i samfunnet. Vi er i jevn vekst og omfatter stadig flere nye medlemmer og grupper som stiller nye krav til organisasjonen. Creo teller i dag mer enn 9500 medlemmer.