Amund Bjørklund, Tor Erik Hermansen, Lars Hustoft, Magnus Beite, foto: LIMPI

Talent Norge inn i LIMPI MENTOR

Prosjektet ved den nystartede musikkutdanningen skal knytte artister og låtskrivere til internasjonalt anerkjente utøvere.

Kalender

Lørdagsopera

20/04/2024 Kl. 16:00

Oslo

OperaFest!

20/04/2024 Kl. 19:00

Viken

Operapub på Grønland Boulebar

20/04/2024 Kl. 19:00

Oslo

LIMPI (Lillehammer Institute of Music Production and Industries) er en ny norsk musikkutdanning som som hadde oppstart i helgen. Skolen har som formål å utvikle talenter innenfor låtskriving og musikkproduksjon.

Gjennom prosjektet LIMPI MENTOR tar LIMPI sikte på å knytte norske talenter direkte til internasjonalt anerkjente hitmakere og musikkprodusenter.

Programmet har fokus på talentutvikling, musikkskapelse, nettverksbygging og entreprenørskap. Talentene som velges ut, skal ta del i et helhetlig 10 måneders program og produsere musikk daglig i tverrfaglige team, under veiledning av mentorer.

– LIMPI MENTOR er et ambisiøst og interessant utviklingsprogram for talenter i musikkbransjen på vei mot en internasjonal karriere. Deltagelse i LIMPI MENTOR vil gi utvalgte talenter verktøy og perspektiver som er viktige for å kunne omsette sitt talent og lykkes i den internasjonale musikkindustrien. Vi gleder oss til å følge dette programmet, sier daglig leder i Talent Norge, Maria Mediaas Jørstad i en pressemelding.

Talentene som velges ut, skal ta del i et kompakt og helhetlig 10 måneders program. Disse velges ut av en opptakskomité bestående av tre mentorer, gjennom en åpen søknadsprosess. Utvelgelse til prosjektet vil også kunne skje gjennom mentorenes egne nettverk. Programmets talentutviklingsfilosofi er basert på kriteriene «Creativity, «Skills» og Personality». Det kreative talentet og å identifisere enerne tillegges særlig stor vekt.

Mentorer i programmet er Tor Erik Hermansen, Espen Lind, Emily Warren, Fred Ball, Amund Bjørklund, Lena Midtveit, Martin Sjølie, Andreas Schuller, Patrick Ross, Wesley A’Harah og Lars Hustoft.

– Med LIMPI ønsker vi å snu opp ned på tradisjonell musikkutdanning. Vi har laget et kompakt og intenst mentorprogram på med fokus på musikkskapelse og produksjon under veiledning av folk som til daglig gjør det studentene drømmer om – og som vet hva som skal til for å lykkes, sier grunnlegger av LIMPI, sier grunnlegger av LIMPI, musiker og komponist Magnus Beite i meldingen.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.