K-391 og Wyclef Jean

Norske K-391 samarbeider med Wyclef Jean

Singelen med den internasjonale superstjernen kom til etter Youtube-kobling.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Drøye seks måneder etter debutsingel «Ignite», med Alan Walker, Julie Bergan og Seungri, følger K-391 opp «Ignite» med «Mystery» featuring Wyclef Jean

Teksten til «Mystery» er skrevet av Øyvind «Vinni» Sauvik, også kjent som frontfigur i Paperboys. Han var også var del av låtskriverteamet bak «Ignite».


Debuten ble K-391 sitt gjennombrudd. Den er strømmet nær 20 millioner ganger i Norge siden den ble sluppet i mai. Den har også vært en av de mest spilte låtene på norsk radio i år, og hadde vært topp 5 på VG-Lista i 24 uker.

 Den nye singelen skildrer en fars kjærlighet til sitt barn. V

Vokalist på låten er Wyclef Jean, superstjernen som har vært en del av den globale musikkscenen i nærmere 20 år, både som solo-artist og som medlem i gruppen The Fugees. Samarbeidet med K-391 er et resultat av en kobling via YouTube sitt musikk-team i New York City, som jobber tett med begge artister.

– I always love working with new artists, especially the young kids. When K-391 came to me about this collaboration I was so excited. As soon as I listened, I felt the vibes. The energy of his music is dope.” sier Wyclef Jean om samarbeidet med den norske artisten i en pressemelding.

Bak K-391 skjuler det seg en musikkskaper ved kallenavnet K. K begynte å produsere musikk allerede i 2012 og er blitt etablert som en anerkjent produsent med en dedikert følgerbase. Som innehaver av en av Norges største Youtube-kontoer med over en million abonnenter og over 200 millioner avspillinger har K-391 konseptualisert seg i form av et headset og som en audiovisuell opplevelse.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev