Magnet

Magnet sensurert i USA

Enmannsbandet Magnet, med Even Johansen i spissen, opplever i disse dager sensur på låten «Where Hapiness Lives» på amerikanske radioer. Det ser likevel ikke ut til å legge noen demper på responsen.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Låten «Where Hapiness Lives» inneholder ordet «fuck», og er blitt erstattet med et pip på CD-kopier som går til radioer.

Albumet «Quiet & Still» kom ut i Norge i fjor til meget gode anmeldelser, og ble sist uke lansert i USA, men da under navnet Even Johansen. Nytt album er ventet i Norge våren 2002. Even Johansen var tidligere frontfigur i det Londonbaserte, men norske bandet Libido, som vakte en hel del oppmerksomhet rundt debutalbumet «Killing Some Dead Time» i 1998. Bandet fikk gode anmeldelser i norsk og britisk presse, og var også oppvarmere på en større turné med Swervedriver. Johansen har også vært med i Chocolate Overdose, som ved siden av Pogo Pops og Barbie Bones innledet en ny vår for Bergens rockscene for rundt et tiår siden.

Platen er lisensert fra Rec 90 Norge til det Los Angeles baserte plateselskapet Five One Inc. Med nytt omslag er albumet i følge plateselskapet så langt mottatt med strålende anmeldelser. Til høsten drar Johansen på sin første USA-turné. Et annet band i Rec 90-stallen, Poor Rich Ones, er for tiden aktuelle med videoen til «Drown», og skal ut på en atten konserters turné i USA i juni. Vokalist William Hut er for øvrig snart ferdig med innspillingene av sitt første solo-album, og vil ellers gjøre en opptreden under Musikkens Dag i Oslo 2. juni.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.