Magnet

Magnet til Hollywood

Den norske artisten Even Johansen, kanskje bedre kjent som Magnet, deltar med låta «The Recluse» til den amerikanske filmen «The United States of Leland». Filmen er i følge IMBD.com for tiden i postproduksjon og forventes å ha premiere i februar neste år.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Store stjerner som Kevin Spacy, Lena Olin, Ryan Gosling og Sherilyn Fenn har roller i filmen. Den handler om 15 år gamle Leland som dreper en autistisk gutt av ren tristhet og hvilke følger dette får for familiene til offeret og gjerningsmannen. Regi og manus er ved Matthew Ryan Hoge.

Dette er ikke første gang Even Johansen bidrar med musikk til amerikansk underholdingsindustri. Hans lett melankolske låter har også vært å høre i TV-seriene «Roswell» og «John Doe». Låten «The Recluse» kommer ut på soundtracket til «The United States Of Leland», men det er ikke bestemt om det blir en single.

Albumet «Quiet & Still» kom ut i Norge i desember 2000 til meget gode anmeldelser, og ble i fjor vår lansert i USA, men da under navnet Even Johansen. «The Recluse» er å finne på dette albumet, som i dag er i distribusjon over store deler av verden.

Johansen var tidligere frontfigur i det Londonbaserte, men norske bandet Libido, som vakte en hel del oppmerksomhet rundt debutalbumet «Killing Some Dead Time» i 1998. Bandet fikk gode anmeldelser i norsk og britisk presse, og var også oppvarmere på en større turné med Swervedriver. Johansen har også vært med i Chocolate Overdose, som ved siden av Pogo Pops og Barbie Bones innledet en ny vår for Bergens rockscene for rundt et tiår siden.

Stillinger

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev