Anne Grete Preus

Drømmetilstand med Preus og Vamp

Fredag 28. og lørdag 29. juni kan Sandnes-koret Concentus oppleves sammen med Anne Grete Preus og gruppa Vamp. Det blir i alt tre forestillinger i Sandnes kulturhus, to fredag og en lørdag.

Kalender

Lørdagsopera: Jussi i våre hjerter

02/03/2024 Kl. 18:00

Oslo

KvarTettPå 2024 – Ravelorama 

02/03/2024 Kl. 14:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

02/03/2024 Kl. 19:00

Oslo

Ifølge korets daglige leder, Randi Garathun Hansen, blir det både spennende og fargerike tråder som skal spinnes når tre ulike musikalske uttrykk møtes til helgen i Sandnes kulturhus, hver for seg, i samklang og i skikkelig crossover.

Det svært så aktive Sandnes-koret Concentus med dirigent Per Sigmund Rettedal i spissen har samarbeidet med både Preus og Vamp tidligere, med blant annet de suksessrike konsertene «På evighetens tavler» og «Vamp og damene». Nå blir det i alt tre opptredener i Sandnes kulturhus fredag og lørdag, med Concentus selv som arrangør.

Det etterspurte koret skal for øvrig bidra med både konserter og seminarer under årets store dirigentkongress 6.-8. september i Kristiansand i regi av FONOKO (Foreningen Norske Kordirigenter).

Der vil Concentus presentere sin nye oktett, og daglig leder Garathun Hansen vil ta utgangspunkt i Concentus Oktett for sitt seminar om det å markedsføre kor, gjennom blant annet å drive bevisst profil- og identitetsbygging.

Denne artikkelen publiseres i samarbeid med Norges Korforbund. Vi anbefaler i den forbindelse også et besøk til deres egne hjemmesider.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.