© David Völgyes / Flickr.com

Politiet svarer Eidsvåg

Hvilken musikk de ulike stedene spiller, legger vi oss ikke opp , skriver politiet, og oppfordrer gjester på byens utesteder til å oppføre seg om de ønsker et variert kulturbud i Oslo

Kalender

Sommerkonsert

25/06/2021 Kl. 18.30

Viken

Vi i politiet er opptatt av et variert og godt uteliv hvor det er plass til alle. Hvilken musikk de ulike stedene spiller, legger vi oss ikke opp i.
Les også: Einar Idsøe Eidsvågs innlegg Verdiskaper eller motspiller?

Det vi er opptatt av er at stedene drives forsvarlig og at enkeltsteder ikke spiser en uforsvarlig stor del av den samlede politikraften i byen. Drivere av steder som har fått inndratt sin bevilling av Næringsetaten bør være opptatt av hvordan de skal kunne drive sitt sted på en forsvarlig måte, fremfor å fremsette ubegrunnede beskyldninger om at vi er imot hip hop og et flerkulturelt miljø.
Fisk og Vilt mistet bevillingen som følge av svært mange uønskede hendelser ved stedet. De har både fått veiledning fra politiet og en klar advarsel fra Næringsetaten om at driften må endres dersom de skulle få beholde bevillingen. Det klarte de ikke.
Vi overlater som sagt til driverne å avgjøre om de ønsker å spille hip hop eller ikke. Vi er kjent med at flere drivere, av egen vilje, har sluttet å spille hip hop fordi de mener denne musikksjangeren tiltrekker seg enkelte personer som lett havner i bråk. Vi ønsker et mangfold i utelivet, og vil oppfordre de som er gjester på byens utesteder til å oppføre seg dersom de har lyst på en by med et variert tilbud.
Politiførstebetjent Lasse Johnsen.
Leder av utelivsgruppen på Sentrum politistasjon

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Rådgiver kultur

Agder fylkeskommune

Kirkemusiker

Aurskog-Høland kirkelige fellesråd

Salgs- og markedsansvarlig

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Balansekunst

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev