Yellow Lounge (Hans Kristian Kjos Sørensen)

Norsk slagverker er solist i Berlin

Yellow Lounge har invitert Hans-Kristian Kjos Sørensen som solist og kammermusiker til Berlin 3. desember.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Yellow Lounge, konsertserien til plateselskapet Deutsche Grammophon, har utviklet seg til å bli Berlins mest betydningsfulle klubbkonsept for klassisk musikk. Yellow Lounge omtales som en smeltedigel av klassisk livemusikk, scenografi, video og DJ’s i en avslappet klubbatmosfære. Yellow Lounge arrangeres på forskjellige scener hver måned, har over 1000 besøkende hver gang, og presenterer artister som Hélène Grimaud, Mahler Chamber Orchestra, Jean-Yves Thibaudet, Emerson String Quartet, Sting & Edin Karamazov.

Denne gangen har Yellow Lounge invitert slagverkeren og cimbalisten Hans-Kristian Kjos Sørensen som solist og kammermusiker i samspill med fiolinisten Daniel Hope med musikk av Cage, Xenakis, Bartok, Massenet, Ravel og Kurt Weil. Stedet er Berlinklubben Cookies.

Orginalitet

Spellemannsprisvinneren Hans-Kristian Kjos Sørensen er kjent for å bidra med originale og spennende ideer inn i det europeiske musikkmarkedet, blant annet i sitt samarbeid med artister som Tanja og Christian Tetzlaff, Lars Vogt, Klaus Maria Brandauer, Martin Fröst, Georg Nigl og Alexander Lonquich.

Senere samme uke spiller Kjos Sørensen i Milano med skuespilleren Klaus Maria Brandauer i Teatro Arcimboldi i Milano i konsertprosjektet ”War & Pieces”

Se Hans-Kristian Kjos Sørensens hjemmeside for mer info.

Stillinger

Dirigent – hovedkorps

Hosle og Bekkestua skolekorps i Bærum

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev