NordlandMFUke20_SkyNY0108

Konserter ved Norges Musikkhøgskole

Norges Musikkhøgskole kan lokke med to konserter denne uken. Stravinskij, Schnittke og Mozart er blant det som står på programmet.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Mandag 4. september blir det kammerkonsert i Lindemansalen ved Oslo Musikkhøgskole. Aftenen har fått tittelen ”3 S: Suomi, Stravinskij og Schnittke”. Fiolinisten Larissa Lev og pianisten Matti Raekallio vil fremføre stykkene ”Frosten” av K. Aho (1992), ”Dithyrambos” av Rautavaara (1970), ”Sonatas” av M. Lindberg (1979), ”Sonate nr.2” av A. Schnittke (1969) og ”Pastorale” av Stravinsky/Dushkin. Konserten arrangeres i samarbeid med Finsk-Norsk Kulturinstitutt. Billetter koster hhv. 60,- og 30,- ved inngangen.

Torsdag 7. september blir det også kammerkonsert i Lindemansalen. Forestillingen er kalt ”En aften med to klaver”, og vil fremføres av Einar Røttingen og Gunnar Sjöström. Stykkene er ”Variasjoner over et tema av Beethoven, op.35” av Saint-Saëns, ”Konsert for 2 klaver” av Igor Stravinskij, ”Et blanc et noir – tre stykker for to klaver” av Debussy og ”Pianosonate” av Wolfgang Amadeus Mozart. Bilettprisene er som ved mandagens evenement.

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev