Susanna Mälkki, SSO

Full romantikk med Symfoniorkesteret

På dagen til St. Valentin, fredag 14. februar, blir det rikelig med symfonisk romantikk i Stavanger Konserthus. Da inviterer Stavanger Symfoniorkester til en kveld med kjærlighet, romantikk og erotikk i mange forskjellige kledninger.

Kalender

Fiolinens gullalder

26/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Knut Vaage: multiMORF remix vol 1

26/09/2020 Kl. 20:00

Vestland

Ghazal- og qawwali-kveld

26/09/2020 Kl. 18:00

Oslo

Høstlandskap

26/09/2020 Kl. 16:00

Oslo

Konserten, som inngår i Klassikerserien, begynner og avsluttes med musikalske betraktninger over to berømte «jente-futer», og derimellom presenteres en rekke kjente elskovspar fra operalitteraturen – lykkelige så vel som ulykkelige, heter det i presentasjonen av konserten.

Med seg har Symfoniorkesteret dirigenten Susanna Mälkki og det danske sangerparet Inger Dam-Jensen og Morten Ernst Lassen. Disse vil formidle sterke følelser fra to av Mozarts operaer, Papagena og Papageno i operaen «Tryllefløyten» og greven og Susanna i «Figaros Bryllup». Dessuten møter vi Romeo og Julie fra Gounods opera med samme navn, og vi får høre Gershwins velkjente kjærlighetserklæring mellom Porgy og Bess. En finsk folkehelt og kvinnebedåreren Don Juan er også med.

— Den som setter pris på god romantisk musikk får med denne konserten en sjelden sjanse til å få mange av musikkhistoriens populære melodier servert av utøvere på høyt internasjonalt nivå, mener Stavangersymfonikerne selv.

Stillinger

Direktør

Fond for utøvende kunstnere

Markedskoordinator

Det Norske Blåseensemble (DNBE)

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev