Susanna Mälkki, SSO

Full romantikk med Symfoniorkesteret

På dagen til St. Valentin, fredag 14. februar, blir det rikelig med symfonisk romantikk i Stavanger Konserthus. Da inviterer Stavanger Symfoniorkester til en kveld med kjærlighet, romantikk og erotikk i mange forskjellige kledninger.

Kalender

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Konserten, som inngår i Klassikerserien, begynner og avsluttes med musikalske betraktninger over to berømte «jente-futer», og derimellom presenteres en rekke kjente elskovspar fra operalitteraturen – lykkelige så vel som ulykkelige, heter det i presentasjonen av konserten.

Med seg har Symfoniorkesteret dirigenten Susanna Mälkki og det danske sangerparet Inger Dam-Jensen og Morten Ernst Lassen. Disse vil formidle sterke følelser fra to av Mozarts operaer, Papagena og Papageno i operaen «Tryllefløyten» og greven og Susanna i «Figaros Bryllup». Dessuten møter vi Romeo og Julie fra Gounods opera med samme navn, og vi får høre Gershwins velkjente kjærlighetserklæring mellom Porgy og Bess. En finsk folkehelt og kvinnebedåreren Don Juan er også med.

— Den som setter pris på god romantisk musikk får med denne konserten en sjelden sjanse til å få mange av musikkhistoriens populære melodier servert av utøvere på høyt internasjonalt nivå, mener Stavangersymfonikerne selv.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev