Fartein Valen logo

Fartein Valen Prisen 2004

Sveio og Haugesund kommuner har sammen med Haugaland Kraft og Fartein Valen Stiftelsen stilt midler til disposisjon for tildeling av Fartein Valen Prisen 2004. Prisen er på kr 80.000.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Iskald Sound + Akuvi + Eben Jr.

15/08/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Denne kan deles ut til en som på en fortjenestefull måte har tatt del i arbeidet med å styrke omdømmet til Fartein Valens musikk. I tillegg kan engasjement, produktivitet og kvalitet innen samtidsmusikkområdet godtgjøre vurdering til pris.

Prisen går til musikere, sangere eller andre innen musikkfeltet som er ferdig med sin utdanning og som står i en profesjonell, utøvende karriere. Minstealder er 25 år.

I tillegg til å motta prisen, blir prisvinneren invitert til å vere «Festivalutøver» under «Kammermusikkfestivalen i Sveio og Haugesund» året etter tildelingen. I denne anledning skal minst ett større verk av Fartein Valen bli fremført.

Forslag til kandidater kan fremmes av enkeltpersoner og musikkinstitusjoner. Juryen kan også selv fremme kandidater. Alle forslag skal ha en skriftlig begrunnelse. Kandidatar boende utenfor Norge kan også vurderes.

Søknad skal sendes innen 20.juni til:
«Fartein Valen Dagane», Festiviteten, Pb 145, 5501 Haugesund.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev