Olav Anton Thommessen (foto: Lisbeth Risnes, NMI)

Det Norske Kammerorkester inn i sin 25. sesong

Det Norske Kammerorkester legger opp til en variert og fargerik jubileumssesong med start 10. september. I disse dager starter abonnementssalget for en serie konserter som spenner vidt, med et repertoar fra Biber, Lully og Händel til James MacMillan, Astor Piazzolla og Olav Anton Thommessen.

Kalender

Fiolinens gullalder

26/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Knut Vaage: multiMORF remix vol 1

26/09/2020 Kl. 20:00

Vestland

Ghazal- og qawwali-kveld

26/09/2020 Kl. 18:00

Oslo

Høstlandskap

26/09/2020 Kl. 16:00

Oslo

Det blir gjenhør med kjente verk, oppdagelsesreiser i ukjent klassisk stoff og uroppførelser av bestillingsverk, skriver Det Norske Kammerorkester i en pressemelding.

Abonnementskonserten i februar 2003 blir samtidig orkestrets 25 års Jubileumskonsert, med flere av orkestrets musikere som solister og med bl.a. en uroppførelse av Olav Anton Thommessen, bestilt for anledningen. Flere av konsertene blir ledet av orkestrets kunstneriske leder Terje Tønnesen, og på gjestelisten finner vi markante profiler som blant andre Joanna MacGregor, James MacMillan, Det Norske Soliskor, Rolf Lislevand, Marita K. Sølberg, Fabio Biondi og Angela Hewitt.

For mer utfyllende opplysninger viser vi til orkestrets sesongprogram for 2002/2003, som gir detaljert informasjon om både abonnementsserien og orkestrets øvrige aktiviteter i løpet av jubileumssesongen. Dette kan skaffes ved henvedelse til Det Norske Kammerorkester (kontaktinformasjon finner du nederst på siden).

Stillinger

Direktør

Fond for utøvende kunstnere

Markedskoordinator

Det Norske Blåseensemble (DNBE)

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Kantor

Ulstein kyrkjelege fellesråd

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev