Johannes Joner/Foto: www.oslonye.no

Avbud fra prinsessen – Johannes Joner erstatter

Nordland musikkfestuke fikk i går beskjed om at Prinsesse Märtha Louise måtte melde avbud fra sin deltakelse under festivalen. Skuespilleren Johannes Joner er nå kommet inn som erstatning.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Prinsesse Märtha Louise er sykemeldt de neste to ukene, og kan dermed ikke komme til Nordland Musikkfestuke, hvor hun skulle være forteller i forestillingen «Petter og ulven».

Musikkfestuken arbeidet på spreng i går med å finne en erstatter, og i løpet av kvelden ble det kjent at skuespilleren Johannes Joner blir prinsessens erstatter i familieforestillingen. Joner er en av Norges fremste skuespillere og er kjent fra en lang rekke roller innen tv, film og teater

— Dette er den optimale erstatteren, sier festivalsjef Rolf Cato Raade. – Ikke minst fordi Joner kjenner rollen til fingerspissene. Sammen med Oslo-filharmonien gjorde han en rekke forestillinger med «Peter og Ulven» tidligere i år, og høstet stor applaus og gode anmeldelser.

I Kulturspeilets anmeldelse het det blant annet: «Johannes Joner kjente nok sitt ungdommelige publikum godt for han engasjerte de unge i salen umiddelbart da han dro i gang historien om Peter og ulven. Til hjelp hadde han en flipover og spritpenner og med elegante streker tegnet han opp fortellingen. Handlingen og fortellingen følges i åndesløs spenning. Innlevelsen er total. Magien oppstår i kontakt mellom scene og sal.»

Gallaforestillingen med både «Peter og Ulven» og «Dyrenes karneval» spilles to ganger tirsdag 7. august, kl 16.30 og 19.00

Dette i følge en pressemelding.

Stillinger

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev