Johannes Joner/Foto: www.oslonye.no

Avbud fra prinsessen – Johannes Joner erstatter

Nordland musikkfestuke fikk i går beskjed om at Prinsesse Märtha Louise måtte melde avbud fra sin deltakelse under festivalen. Skuespilleren Johannes Joner er nå kommet inn som erstatning.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Prinsesse Märtha Louise er sykemeldt de neste to ukene, og kan dermed ikke komme til Nordland Musikkfestuke, hvor hun skulle være forteller i forestillingen «Petter og ulven».

Musikkfestuken arbeidet på spreng i går med å finne en erstatter, og i løpet av kvelden ble det kjent at skuespilleren Johannes Joner blir prinsessens erstatter i familieforestillingen. Joner er en av Norges fremste skuespillere og er kjent fra en lang rekke roller innen tv, film og teater

— Dette er den optimale erstatteren, sier festivalsjef Rolf Cato Raade. – Ikke minst fordi Joner kjenner rollen til fingerspissene. Sammen med Oslo-filharmonien gjorde han en rekke forestillinger med «Peter og Ulven» tidligere i år, og høstet stor applaus og gode anmeldelser.

I Kulturspeilets anmeldelse het det blant annet: «Johannes Joner kjente nok sitt ungdommelige publikum godt for han engasjerte de unge i salen umiddelbart da han dro i gang historien om Peter og ulven. Til hjelp hadde han en flipover og spritpenner og med elegante streker tegnet han opp fortellingen. Handlingen og fortellingen følges i åndesløs spenning. Innlevelsen er total. Magien oppstår i kontakt mellom scene og sal.»

Gallaforestillingen med både «Peter og Ulven» og «Dyrenes karneval» spilles to ganger tirsdag 7. august, kl 16.30 og 19.00

Dette i følge en pressemelding.

Stillinger

Stipendiat i musikk

Universitetet i Stavanger

Kantor/organist – 100%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor – 50%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor/ organist

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Forskningsbibliotekar

Nasjonalbiblioteket

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev