Barokkanerne Universitetes Aula 30.mars Highress-0003_LAV

Kampenjazz er tilbake igjen

Kafé Kampen i Oslo inviterer til første Kampenjazz-konsert 2001 fredag 5. januar, kl. 21.00. På programmet står kvartetten Together med Inge Stangvik, vokal, Eivin Sannes, piano, Eyvind Olsen, trommer og Christian Mortensen, bass.

Kalender

Lørdagsopera – Figaros bryllup (utdrag)

10/12/2022 Kl. 15:30

Oslo

Lørdagsopera – Figaros bryllup (utdrag)

10/12/2022 Kl. 15:30

Oslo

Kim, alle klokker

11/12/2022 Kl. 18:00

Oslo

UNG KVARTETTSERIE: Forventning

11/12/2022 Kl. 14.00

Oslo

Samarbeidet mellom Eivin Sannes trio og Inge Stangvik startet for 3-4 år siden, og høsten 1999 ga de sammen ut den kritikerroste CDen ”Together” på Gemini Records.

I disse årene har de spilt på klubber og festivaler både i inn- og utland, blant annet på Oslo Jazzfestival 2000.

Eivin Sannes har i flere tiår tilhørt eliten blant norske jazzpianister, og som Knut Borge en gang uttrykte det: ”… han danderer sitt stoff så lekker og appetittvekkende at øregangene henimot sukker av fryd”. Inge Stangvik er en vokalist av yngre garde, men som avgjort også er i ferd med å erobre den norske jazzscenen. Og alle som har vært ute en vinterdag før, vet at Eyvind Olsen på trommer og Christian Mortensen på bass ikke vil forringe lytteropplevelsen.

Kampenjazz vil fortsette utover våren med konsert hver første og tredje fredag i måneden, så sant økonomien holder. Men merk at neste konsert på grunn av musikernes turneprogram er flyttet til torsdag 18. januar. Da får interesserte høre det tysk-norsk-svenske bandet Eckhard Baur Kvartett med Eckhard Baur på trompet, Fredrik Øie Jensen på barytonsaks, David Trübenbach på trommer og Roger Arntzen på bass.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.

Stillinger

Treblåslærer

Hemnes Kulturskole

Prosjektmedarbeider i Bodø

Musikkontoret Nord

Daglig leder

Sørnorsk jazzsenter

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev