Ingar Zach

Jazz i menigheten

Kampenjazz presenterer torsdag 27.november improvisasjonstrioen Stackenäs/Edwards/Zach i Kampen Meninghetshus klokken 20:00. Konserten er flyttet fra Blå til de litt mer kristne omgivelser. Det vil derfor være både røyk-og alkolholforbud – men gratis kaffe og kjeks i beste meninghetshusånd. Konserten koster 100,- eller 50,- for medlemmer av Kampenjazz.

Kalender

Stabat Mater av Antonín Dvořák

29/03/2020 Kl. 16:00

Oslo

Kampenjazz: Skarbø Skulekorps

29/03/2020 Kl. 20:00

Oslo

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Trioen består av David Stackenäs fra Sverige på gitar, John Edwards fra England på bass og Ingar Zach fra Norge på slagverk.

Denne transnasjonale improvisasjonstrioen har sin premiere 24. november i Stockholm. Kampenjazzkonserten blir trioens tredje konsert – og den første de holder i Norge.

Om musikken loves det fra arrangørhold at den er «akustisk, improvisert og inneholder dynamikk i et bredt spekter.»

Om musikerne:

David Stackenäs er kjent fra samarbeidet i den norsk/svenske trioen TRI-DIM, og fra flere møter med Mats Gustafsson, Raymond Strid, Sten Sandell, Ken Vandermark, Jeb Bishop, Günther Christman, Paul Lovens med flere. Han har gjestet Norge mange ganger tidligere, sist i duoformat med Paal Nilssen-Love.

Hans gitarspill er av sjelden personlig vare, han presenterer alt fra aktivt, perkussivt spill til store klangflater ved hjelp av ulike preparasjoner av gitaren.

John Edwards kan sies å være altetende innenfor den store sekken «improvisert musikk». Han spiller med alt som kan krype å gå av musikere i Europa og USA, blant annet Evan Parker, Derek Bailey, John Butcher, og er en svært ettertraktet musiker. Han er særlig kjent for sitt kraftfulle basspill og sin store tone.

Ingar Zach har de siste årene vært en av de fremste aktørene innenfor improvisasjonsmusikk i Norge, og også i utlandet. Han figurer med sitt kreative perkusjonsspill i grupper som No Spaghetti Edition, Looper,
TRI-DIM, og i duo med henholdsvis Ivar Grydeland og Derek Bailey. I tillegg driver han platelabelen SOFA sammen med Grydeland.

Kampen Menighetshus befinner seg i Normannsgt. 55 i Oslo (rett bak Kampen kirke).

Stillinger

Stipendiat i musikk

Universitetet i Stavanger

Kantor/organist – 100%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor – 50%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor/ organist

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Forskningsbibliotekar

Nasjonalbiblioteket

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev