Odd Nordstoga

OsloFOLK flytter til Fabrikken

FolkemusikkSCENA i Oslo har nå sluppet sitt vårprogram og flytter alle sine arrangementer til Fabrikken på Grünerløkka. . – Fabrikken ligger rett på andre siden av elva for Blå og er et røft og fleksibelt sted som passer ypperlig til våre arrangementer. Her skal både solister og større band stå på scenen med intimkonserter og større arrangement, forteller SCENAs leder Nils Øyvind Bergset til Ballade.

Kalender

Av Hild Borchgrevink

Flyttingen henger sammen med en mindre endring i profilen på Folkemusikkscenas arrangementer. Alle konsertene vil heretter bli profilert som OsloFOLK, men publikum vil kunne kjenne igjen innholdet fra både FolkemusikkPØBBEN og OsloFOLK. – Vi kommer fortsatt til å tilby alt fra helt tradisjonelt solospel til større band, sier Nils Øyvind Bergset.

Tidligere har FolkemusikkPØBB vært arrangert på Bør&Børsen, mens serien OsloFOLK hovedsakelig har bodd på Parkteatret. – Det er særlig PØBBEN som etter hvert har ønsket seg mer armslag og en større scene, forteller Bergset.

Vårens program byr på Odd Nordstoga med band, Tre begrædelige piger og Slagr. Odd Nordstoga burde være kjent for de fleste. De tre pikene er de tre jentene Britt Emilie Skram på fele, Ingun Stræte Sørbøen på trekkspill og sangeren Gro Kjelleberg Solli. De har blant annet vunnet åpen klasse på Vinterkappleiken i fjor, og skal også være plateaktuelle i disse tider. «Dei har truleg ei lysande framtid,» skrev Kjell Bitustøyl da trioen opptrådte under avskjedskonserten for professor Sven Nyhus ved Norges Musikkhøgskole ifjor.

”Slagr” er en helt nystartet, spennende konstellasjon som består av Anne Hytta på hardingfele og middelalderfeler, Lars Johansen på gambe og lutt og Amund Sjølie Sveen på slagverk og vibrafon.

Alle arrangementene begynner kl. 21. Programmet og videre lenker ser du her:

Mandag 3. mai: Odd Nordstoga med band
klokken 21.00 (dørene åpner 20.00)
Fabrikken på Grünerløkka (Nedregate 7)
billetter kr 80/120
Billettsalg i døra
http://www.folkemusikkscena.no/oslofolk/luring.htm

Onsdag 5. mai: Tre begrædelige piger
klokken 21.00 (dørene åpner 20.00)
Fabrikken på Grünerløkka (Nedregate 7)
billetter kr 70/100
Billettsalg i døra
http://www.folkemusikkscena.no/oslofolk/trepiger.htm

Onsdag 9. juni: Slagr
klokken 21.00 (dørene åpner 20.00)
Fabrikken på Grünerløkka (Nedregate 7)
billetter kr 70/100
Billettsalg i døra.
http://www.folkemusikkscena.no/oslofolk/slagr.htm

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev