Combonations

COMBONATIONS

21. september starter turnéen «COMBONATIONS», der verdensmusikere vil ta turen til Tromsø, Trondheim, Oslo og Bergen. Konsertene inngår i Norsk Kulturråds tusenårsmarkering.

Kalender

Glogerfestspillene: Klassisk fra dA til nÅ

28/01/2022 Kl. 18:00

Viken

Glogerfestspillene: Festkonsert

28/01/2022 Kl. 20:00

Viken

Glogerfestspillene: Med egne ord

28/01/2022 Kl. 09:30

Viken

Glogerfestspillene: Vox Humana

29/01/2022 Kl. 17:00

Viken

I løpet av de siste tiårene er Norge beriket med en rekke musikere med bakgrunn fra Afrika, Asia og Latin-Amerika. Et av tiltakene som er etablert med støtte fra Kulturrådets program Mosaikk er «Samspill», et nettverk- og veiledningssenter for utenlandske musikere i Norge. Samspill inngår som et viktig element i Kulturrådets arbeid for å styrke arenaer og produksjonsmiljøer som formidler denne spennende tilveksten til norsk musikkliv.

Musikeren Javid Afsari Rad har tatt initiativ til og invitert flere av landets fremste musikere med minoritetsbakgrunn til et mestermøte. Produksjonen COMBONATIONS består av ni musikere fra hele landet og inngår i Kulturrådets tusenårsmarkering Attacca-00. Musikerne får her en sjelden anledning til å presentere seg både med sine egne musikalske tradisjoner og i en fascinerende sammensmelting av stilarter, instrumenter og uttrykk. Noen har vært stjerner i sitt hjemland, andre er blitt velkjente artister i det norske musikkmiljøet. Alle er særpregede kunstnere med spesialkunnskaper helt utenom det vanlige.

Javid Afsari Rad spiller selv santour og har med seg Inga Juuso (joik), Solo Cissokho (kora), Jai Shankar (tabla), Zulian Zhang (pipa), Sanjally Jobarteh (kora), Aissa Tobi (vokal, sintir, fiolin, banjo, perkusjon), Benoit Tamba (vokal, perkusjon) og Abdulrahman Surizehi (benju).

I Attacca-00 presenteres prosjekter innen flerkulturelle musikkuttrykk, jazz og musikkdramatikk, foruten satsingen «21 marsjer for det 21. århundre». På nettsidene til Norsk Kulturåd finnes oppdatert informasjon om prosjektene.

Det vil bli konserter følgende steder i landet: Kulturhuset i Tromsø (21. september), Garden Hotell i Trondheim (23. september), Cosmopolite i Oslo (27. september) og Sardinen, Verftet i Bergen (29. september).

Stillinger

Produsent

Foreningen Oslo Sinfonietta og Cikada

Produsent / Arrangementssjef

Grieg in Bergen Int Festival

Musikkfaglig medarbeider

Musikk I Skolen

Festivalsjef/ kunstnerisk leder

Riddu Riddu Festivála

Universitetslektor i gehørtrening

Norges musikkhøgskole (NMH)

Country Manager

Musikkundervisning Norge AS

PR & Markedsansvarlig

Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene

Solo OBO Bodø

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this