Sarah Winona Sortland (Foto: Privat)

Sarah Winona Sortland til Musikkforleggerne

Foreningen for norske musikkforlag får sin første faste kommunikasjonsansvarlige.

Kalender

Fiolinens gullalder

26/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Knut Vaage: multiMORF remix vol 1

26/09/2020 Kl. 20:00

Vestland

Ghazal- og qawwali-kveld

26/09/2020 Kl. 18:00

Oslo

Høstlandskap

26/09/2020 Kl. 16:00

Oslo

– Jeg gleder meg stort til å tre inn i rollen som kommunikasjonsansvarlig for Musikkforleggerne! Jeg kommer fra management- og promoteringsdelen av musikkbransjen, og jeg gleder meg til å lære meg enda mer om forlagsdelen. At dette er en nyoprettet stilling gjør den ekstra spennende å tre inn i, sier Sortland til Ballade.

Sarah Winona Sortland kommer fra selskapet Indianer, hvor hun blant annet har jobbet med artister som Highasakite, Dagny, Jarle Bernhoft og Siv Jakobsen.

Hun har tidligere også hatt ansvar for flere prosjekter for Music Norway, og var pressesjef for Slottsfjellfestivalen i 2017 og 2019. I 2014 var hun med på å starte Feminalen i Trondheim, en musikkfestival med fokus på kvinner og kjønnsbalanse, og var festivalsjef og bookingansvarlig for den til og med 2016. Sortland har en master i kunstkritikk og kulturformidling, og har bakgrunn som kulturjournalist og musikkanmelder for blant annet Adresseavisen og Natt&Dag.

– Vi er veldig glad for at Sarah Winona nå skal jobbe med oss, sier Cathrine Ruud, generalsekretær i Musikkforleggerne.
– Musikkforleggerne får med dette sin første faste kommunikasjonsansvarlige, et behov som har vist seg sterkt de siste årene som følge av en voksende bransje. Viktigheten av å synliggjøre musikkforlag og deres arbeid for opphavere har aldri vært større, spesielt i den sårbare fasen vi er inne i nå. Vi er overbevist om at Sarah Winona med sin erfaring og kompetanse vil hjelpe oss med å formidle dette.

 

Foreningen Ballade er eier og utgiver av redaksjonelt uavhengige ballade.no. NOPA, Norsk Komponistforening og Musikkforleggerne er medlemmer i Foreningen Ballade.

Stillinger

Direktør

Fond for utøvende kunstnere

Markedskoordinator

Det Norske Blåseensemble (DNBE)

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev