Finn Kalvik

DaWorks samarbeider med EMI

DaWorks Records AS har inngått salgs- og distribusjonsavtale med EMI Recorded Music. Fra og med 1. september vil daWorks-produkter bli gjort tilgjengelig via EMI.

Kalender

Karethe Eriksen // Hos Solveig

31/10/2020 Kl. 19.00 og 21.30

Viken

Opera for Kidsa – OPERA

01/11/2020 Kl. 14.00

Innlandet

Popquiz på Røverstaden

02/11/2020 Kl. 19:00

Oslo

Avtalen omfatter bl.a. store deler av Finn Kalviks katalog, samt nye produksjoner som daWorks for tiden utvikler. DaWorks har for tiden en artist til i stallen – 20 år gamle Phung Hang, som i sin tid slo gjennom som medlem av TV-popgruppen Cape.

DaWorks ble stiftet av Jørn Dalchow og Stein Berge Svendsen våren 2000. DaWorks har i nært samarbeid med EMI senest denne sommeren hatt stor suksess med Finn Kalviks album «Klassisk Kalvik» – et album som har solgt nærmere 40.000 i Norge.

Samtidig som Kalvik opplever sin største suksess i Norge siden «Natt og dag» i 1981, lanseres «Klassisk Kalvik» også i Danmark – på forlaget Gyldensdals plateselskapet ExLibris Musik. Dermed er albumet utgitt i hele Skandinavia. Responsen i Danmark har ikke latt vente på seg. Singelen «Lilla vackra Anna» med Finn Kalvik & Cajsa Stina Åkerström ble lagt inn på høy rotasjon på Danmarks største radiokanal, Danmarks Radio P4, som skal tilsvare NRK P1 i Norge.

Etter en etter sigende svært så suksessrik sommerturné i Sverige, gjennomfører Kalvik nå en rekke konserter i Norge i august og september.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Førsteamanuensis II i klarinett

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis i musikkvitenskap

NTNU – Institutt for musikk

Kulturhusleiar

Sogndal kulturhus

Salgs- og publikumsansvarlig

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev