Dansens Hus: Illustrasjonsfoto

Dansens hus utlyser to stillinger

Dansens hus lyser ut fast stilling som kommunikasjonsansvarlig og kontorassistent, med søknadsfrist 25. august. Utlysningsteksten kan leses her.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Dansens hus utlyser

— fast stilling som kommunikasjonsansvarlig
— fast stilling som kontorassistent

1- Kommunikasjonsansvarlig
Dansens Hus lyser ut stilling som kommunikasjonsansvarlig. Stillingen ønskes besatt i løpet av høsten 2006. Stillingen innebærer ansvar for å utvikle strategier og praksis for Dansens Hus’ informasjon og markedsføring i en spennende og krevende startfase. I tillegg igangsette arbeid med strategier for sponsorvirksomhet. Det er store forventninger til å utvikle et godt miljø for norske dansekunstnere og økende publikumsinteresse for dansekunsten. Det foreligger ‘Strategiske Mål for 2005 til 2007’. (se www.dansenshus.com)

Ansvarsområder og arbeidsfelt vil være:
— pressearbeid, norsk og i noen grad internasjonal
— markedsføring og salg av forestillinger
— ansvar for trykksaker, nettsider, invitasjoner, billetter o.a.
— billettsystemer og publikumskontakt
— publikumsutvikling og merkevarebygging

Stillingen krever stor grad av selvstendighet, kjennskap til Norsk kultur- og pressefelt, gode språklige evner både på norsk og engelsk, gode samarbeidsevner og fleksibilitet. Det kreves relevant høgskole- eller universitetsutdanning. Søkeren må kunne dokumentere resultater innen stillingens arbeidsfelt.

Lønn etter avtale. Dansens Hus følger NTOs lønnsregulativ.

2 – Kontorassistent,
Dansens Hus lyser ut stilling som kontorassistent. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.
Stillingens oppgaver omfatter bl.a sekretærfunksjon for daglig leder, daglige rutiner (post og telefon) og praktisk tilrettelegging for organisasjonens virksomhet.
Stillingen vil midlertidig være tillagt billettansvar for DHs produksjoner. Billettansvaret innebærer; kontakt med underleverandør, bemanning billettluke, billettansvarlig og -selger, m.m. Billettansvar vil overføres til en annen stilling i løpet av 2007.
Den som tilsettes må regne med endring i arbeidsoppgaver da Dansens Hus er i oppbygging som organisasjon.

Stillingen krever: god ordenssans, eget initiativ, sans for kommunikasjon med mennesker, evne til kundebehandling, gode samarbeidsevner og fleksibilitet. Stillingen medfører noe kveldsarbeid. Søkerne må beherske norsk og engelsk, muntlig og skriftlig og kunne vise til relevant utdanning og / eller erfaring. Kjennskap til dansemiljøet er en fordel.

Lønn etter avtale. Dansens Hus følger NTOs lønnsregulativ
Dansens Hus kan tilby et spennende og kreativt arbeidsmiljø, en organisasjon i utvikling innenfor et felt i utvikling, med mulighet for egenutvikling og gode kunstopplevelser.

Skriftlig søknad med cv, vitnemål og attester sendes i post eller på mail (attester o.a. ettersendes). Spørsmål kan rettes til kunstnerisk og administrativ leder Karene Lyngholm på mail til karene@dansenshus.com eller på telefon 22 42 00 60.
Søknadsfrist på begge stillingene er 25. august.

Se også hjemmesiden til Dansens hus.

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev