Nattguiden-statuett

Ballade nominert som beste nettsted

Ballade er hyggelig nok nominert som beste nettsted i Nattguidens kåring av vinnere i året som gikk. Blant band og artister er de håndplukkede kandidatene Jaga Jazzist, Turbonegro, Gåte, Amulet og Kaizers Orchestra, mens Roland Lifjell, G-Ha, Subsoniq og Jamie konkurerer om tittelen Årets DJ.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

«Tradisjonen tro så har vi i redaksjonen slått våre hoder sammen, mimret og brainstormet, strøket og argumentert så gnistene har slått for våre egne favoritter», heter det i Nattguidens presentasjon av sin årlige nettavstemning. «Ut av dette sto det igjen sterke kandidater i alle kategorier – nå gjenstår det bare for Nattguidens lesere å avgjøre hvem som til slutt vil trekke det aller lengste strået, og stikke av med de gjeve ærestitlene.»

Nytt av året er kategorien «Nattguidens ærespris», som i følge nettstedet er deres måte å kaste glans over de som virkelig har gjort en innsats for utelivet i Oslo gjennom mange år. De nominerte i denne kategorien er Morten Moxnes, Alex Ariansen, Filter ved Pål og THT Events.

Andre kategorier er Årets utested (Soho, Killyrego, Blå, Gloria Flames), Årets konsept (Footfood, Delicious, Moosejuus, Grønland Hotnights, Fully Equipped) og Årets hapening (bl.a. Infernofestivalen og Sommerparaden). Nattguidens kandidater til Årets Skive er «Clubbers Journey», mikset av Oslo-DJene DJ Loop og Subsoniq, Ugress’ «Resound», Gåtes «Jygri», Paperboys’ «No cure for life» og «Walk Again» med Lano Places.

I kategorien får årets nettsted finner vi følgende kaandidater og begrunnelser:

*
www.hip-hop.no: «Hiphop-nettsted for hiphop-hoder. Laget av folk som har alt for mye fritid og merklig god evne til å plukke opp de ferskeste sakene.»
*
www.bks.no: «Blå Kors: Et statlig drevet nettsted med utfyllende og objektiv informasjon om rusmidler.»
* www.ballade.no: «Aiaiaiai, slik skal et musikksted se ut. Et nettsted som klarer å kombinere bransjeprat med publikumsverdi.»
*
www.elektrofisk.com: «Bergen stiller opp med en verdig konkurrent til ballade.no.»
*
www.gaysir.no: «Skeive folk med dertil meninger. En av nettets mest populære date-tjeneste for homofile og lesbiske.»

Ballade takker for tilliten og svært så fine ord, og anbefaler gjerne våre lesere å ta en tur til Nattguiden, som vi på vår side synes er et riktig så utmerket nettsted. Du kommer rett til avstemningen ved å trykke på denne lenken. Ballade ble for øvrig nylig kåret til årets tredje beste nettsted både hos Spot.no og Panorama.no.

Stillinger

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens For Artists

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev