Eggstock_logo07

Vinnerne av Eggstockfestivalen 2007

Metallbandet Of No Concequence til topps på Eggstock. De kan se frem til miniturné, studiotid, musikkvideoinnspilling og markedsføring.

Kalender

AVLYST: Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

AVLYST: Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Eggstockfestivalens vinnere Of No Concequence blir sendt ut på en miniturné 2. – 4. august til Lost Weekend (Askøy), Festidalen (Rosendal) og Raumarock (Åndalsnes) med transport, profesjonell tourmanager og crew.

I tillegg får de 16 timer i studio (Tinnitus Recording) for innspilling av CD-plate, støtte til å markedsføring (blant annet utarbeidelse av navntrekk/logo, fotografering, utarbeidelse av CD-cover, plakattrykk, utarbeidelse av webside) og musikkvideoinnspilling, hårstyling, opptrykk 100 plater og spillejobb på Eggstocknachspiel. Dette foregår torsdag 6. september på Garage Bergen.

2. plass gikk til Evidence og 3. plassen til Typicollapse. Disse vant diverse musikkutstyr og spillejobber.

Andre prisvinnere under årets Eggstock:

Beste gitarist: Kristian Rauboti (Resilient)
Beste trommis: Aleksander Steffensen (Evidence)
Publikumsprisen: WIP
Yngste band: Resilient

Eggstockfestivalen arrangeres av AKKS Bergen og er en rockefestival for uetablerte band i Hordaland. Eggstockfestivalen skal gi unge, nyetablerte musikere mulighet til å spille sin musikk for et publiku, og blant artistene som har spilt der tidligere kan vi nevne Sondre Lerche, Ephemera, Poor Rich Ones, Baba Nation, Rockatansky og Matiaz Tellez.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev