Farout Fishing

Tromsø-band får hjelp av Martin Sheen

Å reise til California for å spille inn plate var et lurt trekk av det norske rockebandet Farout Fishing. Mens de arbeidet med sitt nye album i legendariske Indigo Ranch Studio i Malibu fikk de en ny fan: Skuespilleren Martin Sheen. Resultatet kan du høre på albumet «New Shiva» som slippes i begynnelsen av desember.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

— Vi er veldig stolte av å ha med Martin Sheen, forteller Farout Fishing-bassist Henrik Sandnes til avisen Nordlys. Martin Sheen har ifølge bandet fått spørsmål om å gjøre såkalt «voiceover» fra mange amerikanske rockeband, men har takket nei fordi han ikke har stått inne for tekst eller melodi. Men med Farout Fishong var dette ikke noe problem.

— Han likte greiene våre, forklarer en fornøyd bassist.

Indigo Rach Studio er tidligere tatt i bruk av Bob Dylan, Neil Young, Sting, Korn og Limp Bizkit, og det var også her Sheen gjorde voiceover til en film da han støtte på Tromsø-bandet. Sheen er mest kjent for filmer som den nylanserte «Apocalypse nå» og «Wall Street». I disse dager er han aktuell i TV-serien «Presidenten» som for tiden ruller over norske TV-skjermer.

Smakebiter fra albumet kan du høre allerede i dag, torsdag 1. november. Da gjester bandet Kaos i Tromsø i forbindelse med arrangementet Tromsø Rock City. Videre fortsetter turen til Finnmark, der nordlendingene aldri har spilt før. 3. november står bandet på scenen på Redrum i Hammerfest. Som alltid med medbrakt hjemmelaget fiskesuppe.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.