Ephemera avbildet den 4. april 2001, nesten på dagen 19 år siden (Foto: Ballades arkiv)

Ephemera i tv-serie

Poptrioen Ephemera har skrevet kontrakt med BBCs tv-serie «På nett», som også sendes på NRK. Seriens it-firma prioriterer nå Ephemera på sine nettsider. Også i Japan er interessen økende for bergensgruppa.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Neste uke flyr Ephemera fra Bergen til London for å gjøre to konserter og møte BBC. Kanskje blir det også spilt inn en musikkvideo i løpet av de fem dagene i London.

— Det er første gang Ephemera reiser utenfor Norges grenser. Det verste blir nok å snakke engelsk på scenen, sier Inger Lise Størksen i Ephemera til BA.

«A stunning new band playing melodic pop music with beautiful vocal harmonies» heter det om Ephemera på nettsidene til Seethru, som er firmaet fra BBCs tv-serie «På nett». På hjemmesidene til «firmaet» er Ephemera nå hovedoppslag.

— Ephemeras musikk har gjort voldsomt inntrykk på alle som har hørt den her. Vi er forelsket i de enkle, fengende sangene og fortryllende harmoniene deres, har Seethru.co.uk-produsent Mike Fisher uttalt.

Også i Japan er det framgang. Hittil har jentetrioen solgt 12.000 eksemplarer av den egenproduserte platen «Sun» i Japan. Og nå ønsker jentenes japanske plateselskap Wood Records besøk av jentene til høsten.

Du finner Seethru her.

Stillinger

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev