Ann Karin Frestad

Bandlogo-konkurranse i regi av Inferno

Norges største metallfestival, Infernofestivalen, inviterer nå alle norske metalband til logo-konkurranse, der meningen er å kåre Norges beste bandlogo. Konkurransen er i utgangspunktet åpen for alle, men jenter oppfordres spesielt om å henge seg på. Fristen er 1. april.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Infernofestivalen er så godt som utsolgte for festivalpass, men noen støtte fra kulturrådet får de ikke. – For å få støtte måtte man være «en proff og gjennomtenkt festival». Det synes kulturrådet tydeligvis ikke at vi er, sier en oppgitt Ann Frestad til Ballade.

— Det kom ikke akkurat som noen bombe, men det er skuffende at en festival som avvikles for tredje gang, har fått så høy status og er så godt besøkt, ikke ansees verdig et par kulturkroner. Vi har gått med et lite overskudd hvert år, men med et par kroner ekstra kunne vi ha laget en enda mer attraktiv festival, med enda større band. Uten tilskudd må vi dessverre bruke mange frivillige, som legger ned enormt mange gratistimer. Det hadde vært hyggelig å kunne betale dem i år.

— Vi er tross alt den eneste store festivalen for metalgenren i Norge, så det er litt rart at vi nok en gang har blitt skjøvet til side, sier Frestad

Til tross for manglende støttekroner, kommer Infernofestivalen også i år til å fylle Rockefeller og John Dee med mer enn musikk: – I fjor hadde vi moteshow, i år skal vi ha en egen spillavdeling, med PCer som folk kan leke seg på. Det kommer også til å bli en masse stands med alt metallfansen trenger, fra oppned-kors til skreddersydde klær. Dessuten kommer vi til å kunne tilby ett heldig vinnerband en merchandise-pakke fra KickAss Metallgear, forteller Frestad.

— Vi er på utkikk etter Norges feteste bandlogo, fortrinnsvis tilhørende et orkester som stolt innrømmer å tilhøre metalgenren. Inferno Festivalen i samarbeid med KickAss Metallgear sponser en merchandise-pakke til det bandet som kommer opp med det feteste designet.

— Det er ingen krav om uleselighet eller eksepsjonelt snertent bandnavn, hvis logoen fenger juryens granskende øyne er man langt på vei. Alle band kan delta, uansett om de har platekontrakt eller ikke. Ikke for å virke kvoterende, men vi oppfordrer kvinner til å søke.

— Vi vil helst ha logoen i høyoppløselig jpg-fil eller i Adobe Illustrator. Du kan eventuelt sende en papirversjon, men folk bør ha i bakhodet at dette er en logo som skal brukes til trykk, så kvaliteten bør være så god som mulig.

Vinneren vil bli annonsert på festivalen, og premien består av 100 t-skjorter med trykk av vinnerlogo, forteller Frestad, som også kan opplyse om at juryen består av henne selv og Gro Narvestad fra Infernofestivalen, og Knut Akselsen fra KickAss Metallgear.

Mer informasjon om konkurransen finnes på Infernofestivalens nettsider, som du finner lenken til nedenfor.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.