Ultima, skyskraper 2007

Ultima søker: 100 fløytister, 100 saksofonister

Fremføringen av Sciarrinos ”Studier for å stemme havet” krever en smule ekstra ressurser…

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Ultima trenger til sammen 100 fløyter og 100 saksofoner til fremførelsen av «Studi per l’intonazione del mare», eller på norsk ”Studier for å stemme havet”, av Salvatore Sciarrino

Verket framføres på Nordens største festival for samtidsmusikk, Ultima i Oslo, og er et samarbeidsprosjekt som inkluderer barn, voksne, amatører og profesjonelle.

Ultima er på jakt etter fløytister og saksofonister i alle aldere til et orkester med inntil 200 deltagere. Etter intensive prøver i september blir det konsert 30. september 2007 i Kanonhallen på Løren i Oslo.

Ultima håper å få med både barn og voksne i orkesteret, og har allerede mange påmeldte fra kulturskoler og korps i Oslo og omegn. Men det er enda mulig for flere å melde seg på.

I tillegg til orkesteret medvirkende også profesjonelle utøver på fløyte, saksofon, perkusjon og vokal; Saxofon Concentus, kontratenor Martin Wölfel, fløytistene Kersti Wallden, Randi Krogvold, Marianne Næss, Anders Bøhler. Bjørn Rabben på slagverk og dirigent Thomas Rimul.

Stillinger

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev