Ultima, skyskraper 2007

Ultima søker: 100 fløytister, 100 saksofonister

Fremføringen av Sciarrinos ”Studier for å stemme havet” krever en smule ekstra ressurser…

Kalender

Ultima trenger til sammen 100 fløyter og 100 saksofoner til fremførelsen av «Studi per l’intonazione del mare», eller på norsk ”Studier for å stemme havet”, av Salvatore Sciarrino

Verket framføres på Nordens største festival for samtidsmusikk, Ultima i Oslo, og er et samarbeidsprosjekt som inkluderer barn, voksne, amatører og profesjonelle.

Ultima er på jakt etter fløytister og saksofonister i alle aldere til et orkester med inntil 200 deltagere. Etter intensive prøver i september blir det konsert 30. september 2007 i Kanonhallen på Løren i Oslo.

Ultima håper å få med både barn og voksne i orkesteret, og har allerede mange påmeldte fra kulturskoler og korps i Oslo og omegn. Men det er enda mulig for flere å melde seg på.

I tillegg til orkesteret medvirkende også profesjonelle utøver på fløyte, saksofon, perkusjon og vokal; Saxofon Concentus, kontratenor Martin Wölfel, fløytistene Kersti Wallden, Randi Krogvold, Marianne Næss, Anders Bøhler. Bjørn Rabben på slagverk og dirigent Thomas Rimul.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Kantor/ menighetsmusiker

Tønsberg kirkelige fellesråd

Generalsekretær

Den norske Forfatterforening

Kommunikasjons-rådgiver

Asker kulturskole

Produsent

Festspillene i Nord-Norge

Daglig leder

Innlandet musikkråd

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev