St. George's Chapel Choir

Prøvesang

Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestivals Kammerkor søker kandidater i alle stemmegrupper. Lanserer nytt kammerkor i 2007 som skal delta under kommende festivaler. Tanker er også at Kirkemusikkfestivalen hvert år vil hente inn internasjonalt profilerte dirigenter og pedagoger til å arbeide med koret. Her er utlysningen:

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival lanserer i 2007 et nytt profesjonelt kammerkor.

Festivalkoret vil i årene fremover delta i ett til to prosjekter under hver festival, både i enkelte av festivalens storsatsinger og gjennom egne prosjekter.

Det er tenkt at Kirkemusikkfestivalen hvert år vil hente inn internasjonalt profilerte dirigenter og pedagoger til å arbeide med koret. Korets kunstneriske leder vil være Steffen Kammler.

Tanken er å tilby sangerne muligheten til å arbeide med verdenskjente kapasiteter, og at disse ressursene gjennom workshops og masterclasses skal komme hele kormiljøet tilgode.

Kammerkoret presenteres første gang under Kirkemusikkfestivalen 2007 i et variert a capella-program.

Koret søker nå kandidater i alle stemmegrupper og ønsker utøvere med sangfaglig utdannelse og interesse for den kirkemusikalske kortradisjonen. Prøvesang vil bestå av to pliktnummer og en selvvalgt arie.

Dato for prøvesang er 18. nov. 2006.

Prosjektet er lønnet.

Kirkemusikkfestivalen 2007 avvikles 16. – 25. mars.

Søknad med CV sendes til info@kirkemusikkfestivalen.no, eller pr. post til Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival, Kongensgt. 4, 0153 Oslo, innen 6. november 2006.

Stillinger

Dirigent – hovedkorps

Hosle og Bekkestua skolekorps i Bærum

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev