Geir Johnson (foto: mic.no)

Positiv publikumsundersøkelse

Ultimafestivalen har for første gang gjennomført en uavhengig markedsundersøkelse. Ifølge både den og festivalbesøket er publikum fornøyde med Ultima 2008.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Under årets Ultima gjennomførte markedsbyrået Synovate en publikumsundersøkelse. I følge en pressemelding fra festivalen, viser undersøkelsen at Ultimas publikum opplever festivalen som spennende, moderne og original.

– Dette er både gledelig og interessant, sier Ultimas festivalsjef Geir Johnson i pressemeldingen.

– For første gang har vi hatt anledning til å gjøre en uavhengig markedsundersøkelse. Den har gitt oss verdifull informasjon både om hvem den typiske publikummer er, og ikke minst tilbakemeldinger i form av hva publikum mener om festivalen, både når det gjelder kunstnerisk innhold og gjennomføring.

Blant resultatene fra undersøkelsen, finner man at 80% av de spurte uttrykte tilfredshet med festivalen som helhet. 85% var fornøyd med programsammenstillingen, valg av arenaer og den tekniske gjennomføringen mens 78% var fornøyd med atmosfæren på arrangementene.

Årets besøkstall støtter også opp under tendensene i publikumsundersøkelsen. For andre gang i festivalens historie ligger publikumstallet over 20.000, fordelt på utstillinger, pedagogiske prosjekter, sceniske forestillinger og konserter.

Det er Ultima som melder dette.

Stillinger

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens For Artists

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev