Meir/Mera

Ekstraforestilling Meir/Mera

Etter at Meir/Mera sine forestillinger ble avlyst lørdag og søndag, settes forestillingen opp en ekstra gang, torsdag 23. oktober på Black Box.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

”To små jenter leker brutale leker ved en dam. Ida og Benedikte konkurrerer om hvem som kan holde pusten lengst når en av dem drukner. Hva var det som skjedde? Politiet, pressen og nærmiljøet ser alle ut til å ville fremstille Ida som en ond pådriver i et lesbisk morddrama. Kanskje handler det egentlig om at de to jentene ikke lykkes i å finne plass til sine egne fantasier i den snevre verden de voksne har staket ut for dem”.

Med denne omtalen som utgangspunkt gjestet Cinnober Teater fra Göteborg sammen med det norske musikkensemblet Ning Ultima og Black Box Teater. Dessverre ble to av tre forestillinger under Ultima ble avlyst, men publikum får en ny sjanse til å se forestillingen gjennom en ekstra oppsetning torsdag 23. oktober, på Black Box Teater kl. 20.00.

Cinnober Teater gjestet Ultima og Black Box også i 2006, da med den kritikerroste musikkteaterversjonen av Jon Fosses «Suzannah». Denne gangen samarbeider de med Ning samt sangerne Lisa Dillan og Elizabeth Holmertz om en oppsetning av Maria Tryti Vennerøds stykke «Meir». I hendene på musikerne og sangerene på scenen blir teksten til musikk hvor vekten legges på ulike betydningsnivåer i materialet. Musikken til «Meir/Mera» er skrevet av Mansoor Hosseini i samarbeid med ensemblet.

Forestillingen er produsert i samarbeid med Ny Musikk. Mer informasjon hos www.blackbox.no.
Dette i følge en pressemelding.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev