Fra Oslo Pride-paraden 2015 (Foto: Flickr.com / GGAADD)

Søker Årets Pride-låt

Oslo Pride utlyser låtkonkurranse. Både nytt og innspilt materiale kan sendes inn.

Kalender

Klassisk i Ballsalen

23/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Klangsalong // Repetisjon og puls

24/09/2020 Kl. 19.00

Rogaland

Fiolinens gullalder

26/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Oslo Pride er på jakt etter låten som kan bli Pride-låta 2018. Låten vil bli spilt på Pride-arrangement over hele landet.

– En god Pride-låt bør være noe man kan danse til, som er leken og lett synge med på. Det er fint å skrive en låt som passer med årets tema: «familie» – og familie kan bety både den familien man er oppvokst med, og den familien man velger selv. Det er mange måter å tolke en tekst på som gjør at så lenge helheten er gjennomført og man kan relatere seg til det så kommer man langt, forteller fjorårets vinnere Sam & Sky til Blikk.no

Låta – og artisten – vil få mulighet til å spille på pridefestivaler, i tillegg vil det bli promotering før og under festivalene, samt muligheten til å åpne Pride-sesongen under Regnbuedagene i Bergen. Vinneren vil også bli honorert med 15 000 kroner.

Jury består av musiker Ida Iki fra bandet Biru Baby, manager for klubbkonseptet Det Gode Selskab, Terje Dybdahl, dj, journalist og nettredaktør i Blikk, Reidar Engesbak, trompetist i Beglomeg og medlem av Oslo Prides kulturkomité Ingrid Frivold, og fjorårets vinnere Sheila Simmenes og Stian Mikkelsen fra Sam & Sky.

Oslo Pride arrangerer Pride-låt konkurransen på vegne av Norske Pride-arrangører: FRI, Oslo Pride, Regnbuedagene i Bergen, Trondheim Pride, Skeive Sørlandsdager, Stavanger på Skeivå og Tromsø Arctic Pride.

Fristen for å sende inn bidrag til «Årets Pride-låt» er 15. mars. Vinneren annonseres 12. april.

Stillinger

Markedskoordinator

Det Norske Blåseensemble (DNBE)

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Kantor

Ulstein kyrkjelege fellesråd

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev