Det Norske Kammerorkester

Norges musikkhøgskole – Bylyder

Frem til april byr Norges musikkhøgskole på Bylyder, lyder fra Norges fremste orkestre som alle spiller i skolens storstue i Oslo. Onsdag står Det Norske Kammerorkester med musikk av Misha Alperin på plakaten.

Kalender

Karethe Eriksen // Hos Solveig

31/10/2020 Kl. 19.00 og 21.30

Viken

Opera for Kidsa – OPERA

01/11/2020 Kl. 14.00

Innlandet

Popquiz på Røverstaden

02/11/2020 Kl. 19:00

Oslo

12. desember står Det Norske Kammerorkester for tur i en utradisjonell julekonsert med musikk av høgskolens anerkjente pianist Misha Alperin.

— Konsertserien Bylyder er unik. I løpet av seks måneder holder alle de beste orkestrene i Oslo konserter på Musikkhøgskolen. I samarbeid med de gjestende orkestrene kan vi tilby førsteklasses konsertopplevelser til en rimelig pris, sier initiativtaker og rektor på Norges musikkskole, Erik Birkeland i en pressemelding.

Bylyder-konsertene har en uformell ramme hvor kjente og etablerte musikere møter et ungt publikum. Konsertene er åpne for alle og selges til moderate priser.

Misha Alperin er en internasjonalt anerkjent pianist som også underviser ved Musikkhøgskolen. Alperin, som er født i Ukraina, fletter inn elementer av folkemusikk og klassisk musikk i improvisasjonsjazz. I forbindelse med denne konserten har han i samarbeid med Terje Tønnesen, som har blitt kåret til årets utøver av Norsk Komponistforening, laget et helaftens program basert på klassisk og tradisjonell musikk fra Russland.

Konserten ”Den russiske landsby” starter kl. 19:00.

For mer informasjon, gå til Bylyders hjemmesider.

Dette ifølge en pressemelding.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Kommunikasjonsrådgiver

Artistorganisasjonen GramArt

Daglig leder

Kultur Vest AS

Førsteamanuensis II i klarinett

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis i musikkvitenskap

NTNU – Institutt for musikk

Kulturhusleiar

Sogndal kulturhus

Salgs- og publikumsansvarlig

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev