Stian Carstensen - Trondheim Jazzfestival 2004

Stavanger Jazzforum årets Jazzklubb 2006

Interesseorganisasjonen Norsk Jazzforum deler årlig ut prisen for Årets Jazzklubb til en av sine medlemsklubber. Årets pris gikk til Stavanger Jazzforum som arrangerer de fleste av sine konserter i Hall Toll i Stavanger. Prisutdelingen fant sted før konserten med Hot Club de Norvege og Stian Carstensen.

Kalender

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Tore Flesjø, daglig leder i Norsk Jazzforum , sa ved prisutdelingen at Stavanger Jazzforum har en god og gjennomført programpolitikk, og er flinke til å trekke inn internasjonale storartister i en ellers solid norsk profil.

I Norsk Jazzforums begrunnelse heter det blant annet:

” Stavanger jazzforum har lang tradisjon som formidlere av jazz i Norge. Den har i mange år vist at den har vilje til å ta tradisjonene innen jazzen på alvor, samtidig som klubben har hatt evnen til å presentere nye former for jazz. Gjennom sin programpolitikken ligger den godt i tiden.

Stavanger jazzforum – tidligere Stavanger musikkforum, har også vært initiativtaker til to av Stavangers festivaler; Maijazz som er én av de største og betydeligste festivaler i Norge i dag, samt en mindre – men ikke desto viktigere festival, Tradjazz Weekend.”

Urijazz og Horten Jazzklubb mottok fjorårets pris. Hjemmesidene til Stavanger Jazzforum finnes her. Informasjon om Norsk Jazzforum finnes på disse sidene.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev