Kari Grete Jacobsen (Foto: Jazzforum.no)

Ny daglig leder for Østnorsk Jazzsenter

Østnorsk Jazzsenter har ansatt Kari Grete Jacobsen som ny daglig leder for senteret. Hun kommer fra stillingen som formidlingskonsulent i Norsk jazzforum, og vil starte opp i den nye jobben 8. mars. Nåværende daglig leder for Østnorsk Jazzsenter, Roger Johansen, går tilbake til frilansmusikerlivet på full tid.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

— Styret i Østnorsk Jazzsenter er stolte av å kunne presentere Kari Grete Jacobsen som senterets nye daglige leder etter å ha vurdert mange svært godt kvalifiserte søkere. Hun tiltrer 8. mars. Østnorsk Jazzsenter ønsker Kari Grete Jacobsen velkommen og ser frem til å ha henne med i arbeidet med å løfte norsk jazz ytterligere i årene som kommer, sier styreleder Lise Gulbransen.

Kari Grete Jacobsen (29) kommer fra stillingen som formidlingskonsulent i Norsk jazzforum. Hun har jobbet i Norsk jazzforum i fem år og har der skjøttet en rekke oppgaver både som sekretær og turnélegger, samt som produsent for Norsk jazzforums vellykkede sommerkurs i Søgne. I sitt arbeid hos Norsk jazzforum har hun også vært en sentral kontaktperson for norske jazzklubber.

I pressemeddelelsen om nyansettelsen heter det seg at Kari Grete Jacobsen kjenner jazzfeltet svært godt. I tillegg til jobb som formidlingskonsulent har hun også på fritiden jobbet med jazz. Hun var sentral i arbeidet med oppstarten av fylkesenteret for jazz i Telemark mens hun var aktiv i Bø jazzklubb, og hun er nå aktiv i jazzklubben Kampenjazz i Oslo.

— Nåværende daglige leder for Østnorsk Jazzsenter, Roger Johansen, går tilbake til frilansmusikerlivet på full tid, som trommeslager både i egne prosjekter og som musiker i bandene til blant andre Jørn Øien, Knut Riisnæs, Tore Johansen og Staffan William – Olsson. Han vil virke i stillingen frem til den nye daglige lederen er på plass. Som musiker har Roger Johansen gitt Østnorsk Jazzsenter et viktig løft, sier Lise Gulbransen avslutningsvis.

Stillinger

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens For Artists

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev