Guro Gravem Johansen (Foto: kampenbistro.no)

Jazz på Kampendagene

Arrangementet feirer 25 år kommende helg og kan tilby et variert program. Samtidig takker Marit Lauten av som sjef for Kampenjazz. Lauten har styrt skuta i 7 år, men fortsetter sin engasjement i jazzsirkler.

Kalender

AVLYST: Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

AVLYST: Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Gatefesten på Kampen, med navn Kampendagene, feirer i år 25 års jubileum den kommende helgen. I et variert program kan man finne sang- dans- og musikkaktiviteter for barn, historiske vandringer i denne Oslo-bydelen, og konserter for et mer voksent publikum.

Fredag 8. juni er det «superjam» på Kampen Bistro som inkluderer Audun Ellingsen, Petter Wettre, Odd Riisnæs, Rob Waring, Wenche Losnegård, Anders Aarum og Eyvind Olsen Wahlen. Det spås et enda større musiker-oppbud denne kvelden

Dagen etter spiller Martin Hagfors og Skrujern på utescenen, før kosnertarrangmentene for voksne flytter inn igjen på Kampen Bistro søndag. Da er det Full Hals, sangstudenter fra Norges Musikkhøgskole med Guro Gravem Johansen, og Funny Valentine en tribute to Chet Baker. Da skal Torbjørn Sunde, Rob Waring, Jon Eberson og Carl Morten Iversen delta.

Samtidig melder Marit Lauten at hun med Kampendagene tropper av som Kampenjazz-sjef etter syv banebrytende år på Kampen Bistro. Blant de nye som kommer inn for å erstatte Lauten er jazzfotograf- og skribent Ann Iren Ødeby, som nå er i Norsk jazzforum.

Lauten skal fortsette i programkomiteen for Nasjonal Jazzscene.

Gå til hjemmesiden til Kampen Bydelshus for komplett program.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev