Håvard Wiik, OJF 2003

Håvard Wiik Trio åpner Kampenjazz

Kampenjazz åpner høstsesongen 2006 med Håvard Wiik Trio mandag 18. september. Håvard Wiik jobber nå sammen med Ole Morten Vågan på bass og Håkon Mjåset Johansen på trommer. Resten av høstprogrammet på Kampenjazz vil bli offentliggjort om noen dager, men daglig leder Marit Lauten kan røpe at både Motif og Solid! vil være blant attraksjonene.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Håvard Wiik Trio har blåst liv i sitt gamle trioprosjekt, men med helt ny besetning som nå vil åpne høstsesongen på Kampenjazz. Wiik har denne gangen med seg Ole Morten Vågan på bass og Håkon Mjåset Johansen på trommer.

— Håvard Wiik har de siste ti årene markert seg som en av Norges mest spennende og dyktige pianister, reklamerer Marit Lauten på Kampenjazz, som snart også vil avsløre hele programmet på den lille, men populære Osloklubben.

— Det er blitt sagt om Håbvard han legger for dagen en uslokkelig musikalsk nysgjerrighet og spenner over et stilistisk register av sjelden bredde. I tillegg har han tilegnet seg en kunnskapsmengde om jazz og jazzhistorie i sin alminnelighet, og jazzpianister i særdeleshet, som er av leksikalske dimensjoner.

Sin musikalske allsidighet har Wiik han bl.a. som «Artist in Residence» under Molde Jazzfestival i 2004. Allerede som 17-åring vakte han oppsikt på samme festival, da i samarbeid med bassisten Steinar Raknes. Ellers er han for tiden særlig kjent gjennom Atomic, duosamarbeid med Håkon Kornstad og egne soloprosjekter.

Ole Morten Vågan (bass) er også en prisbelønnet ung jazzmusiker. Han fikk NOPAs komponistpris i 2000, og i 2001 ble han med bandet Motif kåret til ”Young Nordic Jazzcomets”. Vi har tidligere hørt ham på Kampen i bl.a. bandet Roundtrip, og vi vil denne høsten få høre ham både i Motif og Anders Aarum trio. Han spiller også bl.a. i Maria Kannegaard Trio og i bugge Wesseltofts ”New Conceptions of Jazz”.

Håkon Mjåset Johansen (trommer) ble mange kjent Come Shine med Live Roggen i front. Han er ellers med i Urban Connections som har turnert bl.a. med Michael Brecker, og i Trondheim Jazzorkester, Bugge Wesseltofts ”New Conceptions of Jazz”, Motif, Siri Gjæres Cricket Club og Ola Kvernberg trio og Solid!.

— Både Motif og Solid! vil vi få høre på Kampenjazz senere denne sesongen, avslører Lauten.

Sted: Kampen Bistro, Bøgata 21, Oslo. Billettpris: 120,- (medlemmer 70,-)

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev