EnsembleYlajali copy

Arendal Jazzklubb er Årets jazzklubb 2011

Norsk Jazzforums pris på 25 000 deles ut torsdag 3. februar.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Arendal Jazzklubb er tildelt prisen Årets Jazzklubb 2011 av medlems- og interesseorganisasjonen Norsk jazzforum. Prisen overrekkes i forkant av Vinterjazzkonserten med Scheen Jazzorkester torsdag 3. februar på Arendal Kulturhus. I begrunnelsen for tildelingen heter det blant annet at Arendal Jazzklubb er en profesjonell og veldrevet klubb med god og spennende programlegging.

 
Til tross for at Arendal Jazzklubb er drevet på frivillig basis, er det en profesjonell og veldrevet klubb. Kvaliteten på konsertene er høy og jazzklubben har utmerket seg gjennom god og spennende programlegging som framstår både romslig og dristig. Ikke minst kan programmet for den kommende våren bekrefte dette med en hovedvekt på etablerte norske jazznavn, men også internasjonale størrelser som Marilyn Mazur. Arendal Jazzklubb har opp i gjennom årene arrangert sine konserter på flere ulike steder, men har nå funnet sin selvfølgelige plass i nye Arendal kulturhus. Jazzklubben er en viktig faktor for programprofilen til kulturhuset, heter det i pressemeldingen fra Norsk Jazzforum.

Inspirere til samarbeid
Arendal jazzklubb kan vise til stabil drift og et godt miljø blant klubbens medlemmer. Gjestende musikere gir også svært gode tilbakemeldinger på Arendal Jazzklubb. Styret i Norsk jazzforum ønsker at tildelingen av prisen Årets Jazzklubb 2011 skal inspirere Arendal Jazzklubb til å fortsette det suksessfulle arbeidet i Arendal, og det gode samarbeidet med de andre aktørene på Sørlandet.

Prisen Årets jazzklubb tildeles hvert år én av Norsk jazzforums medlemsklubber. I vurderingen legges det blant annet vekt på en bevisst og målrettet programpolitikk, god gjennomføring av arrangementene, god organisering og orden på økonomien. Prisen er på 25 000 kroner og overrekkes under Vinterjazz.

Stillinger

Dirigent – hovedkorps

Hosle og Bekkestua skolekorps i Bærum

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev