Slakteriet Scene i Hammerfest har fått over en halv million kroner fra Kulturrom til å oppdatere og utbedre det lydtekniske utstyret

Sammen om WiMP

Schibsted Media Group, Ferd Capital og Platekompaniet danner alliansegruppen Streaming Media som skal videreutvikle WiMP.

Kalender

Rikke Normann på Hankø

05/12/2020 Kl. 21.00

Viken

Kim, alle klokker

06/12/2020 Kl. 18.00

Oslo

Kreativt Mandagsmøte

07/12/2020 Kl. 14.00

Vestland

Hayseed og Odd Einar Nordheim på Hankø

11/12/2020 Kl. 21.00

Viken

Sammen med Ferd Capital og Platekompaniet kjøpte Schibsted Media Group seg nylig opp til en 74,3 prosent eierandel av den Aspiro-eide strømmetjenesten WiMP.
Ferd Capital, som eies av investor Johan H. Andresen har tro på samarbeidet og kommenterer det slik i en pressemelding:
— Vi har fulgt musikkbransjen og megatrenden at man går fra å eie til å leie musikk i flere år, og ser WiMP som betydelig aktør som ofte tenker annerledes i dette markedet. De fleste markeder konsumerer over 50 prosent lokal musikk, og sammen med sterke eiere som Schibsted og Platekompaniet har WiMP en god posisjon til å utnytte dette.
Les også: [link id=67604 title=»Tord Gustavsen liker WiMP, men forstår at ECM trekker musikken hans fra tjenesten«]
WiMP er foreløpig tilgjengelig for brukere i Norge, Sverige, Danmark og Portugal. I tillegg til at strømmetjenesten nå også lanseres i Nederland og Tyskland, vil det bli tilført en vekstkapital til tjenesten som skal videreutvikle den, samt bidra til geografisk ekspansjon.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev